| Vilniaus CACIB | |
|
+30KaroJH Žydrė Rugile & Fanta K0TRYNA gryte. goldzius Juste Aivita Monika_DHI kamyzaz marceborzoi Ursule Gintare Kia ciliukas Rūč. airutis000 Deimena roske reda.v Saniii karyncikas ivetaaa1 Shiba55 auguste Ruta Emma12341 Gabija gab1 Miliukea 34 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Aivita Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Labrador Retriever Pranešimų skaičius : 628 Amžius : 27 Miestas : Panevėžys
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Tr. 24 11 2010, 00:18 | |
| Aš jei pati neuginu ar tai pirma karta gaučiau į rankas tą veisle(Į jh konkursa) aš rizikuočiau eiti su juo į JH jei žinosiu kad tas šuo jo mėgiamas, nes kaip Martyna sakė, teisėjas tada dar labiau atsižvelgia į tave ir jei nepatinki iškart von :D O šiaip aš manau į JH geriausia eiti su savo auginamu, gerai pažįstamu ar tai bendraujamu šuniu, ir su tuo kuriuo gerai jautiesi(arba dievini veisle) nes tada pasitiki savimi ir būna taip kaip turi būti :) | |
|
| |
Ursule Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Basetai ir šiukrčiaplaukiai taksai Pranešimų skaičius : 367 Amžius : 26 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Tr. 24 11 2010, 00:43 | |
| - Aivita rašo:
- Aš jei pati neuginu ar tai pirma karta gaučiau į rankas tą veisle(Į jh konkursa) aš rizikuočiau eiti su juo į JH jei žinosiu kad tas šuo jo mėgiamas, nes kaip Martyna sakė, teisėjas tada dar labiau atsižvelgia į tave ir jei nepatinki iškart von :D O šiaip aš manau į JH geriausia eiti su savo auginamu, gerai pažįstamu ar tai bendraujamu šuniu, ir su tuo kuriuo gerai jautiesi(arba dievini veisle) nes tada pasitiki savimi ir būna taip kaip turi būti :)
Man dabar tik dievui melstis, kad nesutaptu basetų ringas su JH ... Nes tada ieškosiu šuns ... Oi, ieškosiu .... | |
|
| |
Shiba55 Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Šiba inu, "Sibiro haskis". Pranešimų skaičius : 429 Amžius : 27 Miestas : Kaunas, Garliava
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Št. 27 11 2010, 05:32 | |
| O man tai svarbiausia nesusimaut. | |
|
| |
Ursule Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Basetai ir šiukrčiaplaukiai taksai Pranešimų skaičius : 367 Amžius : 26 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Št. 27 11 2010, 14:38 | |
| Visada atsiunčia patvirtinimą į JH konkursą ar ne ?? Nes aš dar negavau .... | |
|
| |
gryte. Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Zwergschnauzer Pranešimų skaičius : 312 Amžius : 29 Miestas : Kaunas.
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Št. 27 11 2010, 17:00 | |
| Dazniausiai atsiuncia, ypac cacibu parodu, palauk dar truputi ir jei tau neatsius tai pati jiem parasyk ir paklausk ar uzregino. | |
|
| |
Gabija Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Mittelschnauzer and zwergschnauzer Pranešimų skaičius : 569 Amžius : 28 Miestas : Vilnius
| |
| |
Shiba55 Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Šiba inu, "Sibiro haskis". Pranešimų skaičius : 429 Amžius : 27 Miestas : Kaunas, Garliava
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Št. 27 11 2010, 22:12 | |
| Aš vakar išsiunčiau tai man dar neparėjo atsakymas. | |
|
| |
kamyzaz Professional handler
Tavo auginama šuns veislė : cvergšnaucerės mamytė ir dukrytė Pranešimų skaičius : 1334 Amžius : 27 Miestas : Šiauliai
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Sk. 28 11 2010, 04:12 | |
| As klube uzsiregistravau ir man ramu! :D | |
|
| |
Ursule Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Antr. 30 11 2010, 20:36 | |
| Mes užsiregistravome gal po savaitės kai atsirado anketos ... | |
|
| |
Ursule Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Tr. 01 12 2010, 22:16 | |
| Uhh ... Tėtis išsiuntė anketą antrą kartą . Ir šįkart atsakymą gavom ... | |
|
| |
gryte. Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Zwergschnauzer Pranešimų skaičius : 312 Amžius : 29 Miestas : Kaunas.
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Pir. 06 12 2010, 15:24 | |
| Hay, zmones. Gal kas galit mane apnakvyndyt su Gizu?;D | |
|
| |
marceborzoi Administratorius
Tavo auginama šuns veislė : PBGV, Zwergschnauzers Pranešimų skaičius : 2742 Amžius : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Antr. 07 12 2010, 21:58 | |
| Jau yra savininkų sąrašai. | |
|
| |
Ursule Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Tr. 08 12 2010, 02:55 | |
| - marceborzoi rašo:
- Jau yra savininkų sąrašai.
Mačiau. Man nepatinka, kad nerašo kokie šunys ( jų vardų ) ... Vat Lenkijoje rašo. Nes man tik kaikurios pavardės sako kokie šunys bus, o šiaip ... nlbj | |
|
| |
ivetaaa1 Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Špicas ir Volfšpicas Pranešimų skaičius : 533 Amžius : 28 Miestas : Alytus
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Kv. 09 12 2010, 02:38 | |
| | |
|
| |
K0TRYNA Ju
Tavo auginama šuns veislė : auksaspalvis retriveris, mišrūnas Pranešimų skaičius : 27 Amžius : 28 Miestas : Šilutė
| |
| |
Tavo auginama šuns veislė : PBGV, Zwergschnauzers Pranešimų skaičius : 2742 Amžius : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Kv. 09 12 2010, 03:50 | |
| Jaunesnioji amžiaus grupė (nuo 7 iki 9 metų)
1. Algirdas Mertingas 2. Ugnė Jurevičiūtė 3. Veronika Simėnaitė 4. Darius Maslinskas
Vidurinioji amžiaus grupė (nuo 10 iki 13 metų)
5. Samanta Tila 6. Kotryna Babianskaitė 7. Ermakova Arina 8. Aivaras Briedis 9. Kristina Rakovskaja 10. Ieva Verseckaitė 11. Rugilė Marcinkevičiūtė 12. Danielius Omelajenko 13. Justė Polikevičiūtė 14. Uršulė Uznytė 15. Gabija Valantavičiūtė 16. Agnė Cimermanaitė 17. Monika Gediminaitė 18. Polina Shashkova 19. Gabrielė Bražėnaitė 20. Ieva Maslinskaitė 21. Kamilė Bukšnytė 22. Laura Jokela 23. Aivita dainytė (P1) 24. Leedu Anabel 25. Jurgis Gurauskas 26. Brigita Švenčionytė 27. Rusnė Tamošaitytė 28. Fausta Mikšytė 29. Gabija Strelkauskaitė 30. Augustė Ramutė Močiulskytė 31. Dominyka Kolesova 32. Ugnė Uždavinytė (P1) 33. Ema Jorgensen 34. Rugilė Marcinkevičiūtė
Vyresnioji amžiaus grupė (nuo 14 iki 17 metų) 35. Ksenia Stankevič 36. Greta Jastremskaitė 37. Gabija Polanskytė 38. Meda Antanaitytė 39. Rūta Spaičytė 40. Brigita Linkutė 41. Karolina Bobinaitė5 42. Gabija Bertašiūtė 43. Rūta Radzevičiūtė 44. Karolina Bobinaitė 45. Paulina Čėliūtė 46. Austėja Daunaravičiūtė 47. Monika Čekytė 48. Urtė Tamaševičiūtė 49. Giedrė Šekštelytė 50. Kotryna Kazlauskaitė (P1) 51. Monika Čekytė 52. Polina Spasovska 53. Martyna Paliulytė 54. Grytė Navardauskaitė 55. Greta Jastremskaitė 56. Giedrė Kavaliauskaitė 57. Černook Anastasija 58. Iveta Komičiūtė 59. Indrė Lebedevaitė 60. Maarja Kalma 61. Dovilė Krikštaponytė 62. Ieva Jakutė
Suaugusių grupė (nuo 18 metų)
63. Indrė Mečionytė 64. Živilė Babianskaitė 65. Neringa Liutkutė 66. Gintarė Grajauskaitė 67. Auksė Ilkevičiūtė 68. Evelina Leonavičiūtė 69. Miglė Kižytė 70. Karolina Jurkonytė 71. Lina Šiukštaitė | |
|
| |
Gabija Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Mittelschnauzer and zwergschnauzer Pranešimų skaičius : 569 Amžius : 28 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Kv. 09 12 2010, 04:01 | |
| | |
|
| |
auguste Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Australu avigane Pranešimų skaičius : 471 Amžius : 26 Miestas : Vilnius žverynas
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Kv. 09 12 2010, 04:30 | |
| Kad uzsiregistraves pirma diena,oP2 antra diena;) | |
|
| |
Kia Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : irish soft coated wheathen terrier & shih tzu Pranešimų skaičius : 462 Amžius : 24 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Kv. 09 12 2010, 20:41 | |
| pirma dieną Rumbos ringas per atranką,antrą dieną dubliuojasi ringai O jh kiek daug Bent brolis jauniausioj ką nors laimės | |
|
| |
kamyzaz Professional handler
Tavo auginama šuns veislė : cvergšnaucerės mamytė ir dukrytė Pranešimų skaičius : 1334 Amžius : 27 Miestas : Šiauliai
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Kv. 09 12 2010, 20:47 | |
| Manęs nėr ane? Kūler. Ai visvien negalėsiu tikriausiai. Bet siutas ima kad pinigai sumokėti. | |
|
| |
Ursule Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Kv. 09 12 2010, 21:58 | |
| KIEK DAUG.
Dabar reikia pagalbos. Pirmąją dieną Molly ringas bus 11:54 o JH atranka 12 h. prasideda . Gal kas galėtu turėti man šunį rezerve jei kartais ten nespėtu praeiti ringe. SOS | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Kv. 09 12 2010, 22:08 | |
| Tai atranka iki 14:30 gi. Išstatyk sau ramiai šunį ir tada į atranką nueik. | |
|
| |
Ursule Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Kv. 09 12 2010, 22:11 | |
| - marceborzoi rašo:
- Tai atranka iki 14:30 gi. Išstatyk sau ramiai šunį ir tada į atranką nueik.
Tai ten eina ne iš eilės ar kaip ?? | |
|
| |
ivetaaa1 Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Špicas ir Volfšpicas Pranešimų skaičius : 533 Amžius : 28 Miestas : Alytus
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Kv. 09 12 2010, 22:47 | |
| Kas kada nori į atranką tada nueina | |
|
| |
K0TRYNA Ju
Tavo auginama šuns veislė : auksaspalvis retriveris, mišrūnas Pranešimų skaičius : 27 Amžius : 28 Miestas : Šilutė
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Kv. 09 12 2010, 23:11 | |
| beveik visi veislių ringai, kuriuos noriu pamatyti, yra tuo metu, kaip ir auksiukų bent atranka normaliu metu | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB | |
| |
|
| |
| Vilniaus CACIB | |
|