| Vilniaus CACIB | |
|
+30KaroJH Žydrė Rugile & Fanta K0TRYNA gryte. goldzius Juste Aivita Monika_DHI kamyzaz marceborzoi Ursule Gintare Kia ciliukas Rūč. airutis000 Deimena roske reda.v Saniii karyncikas ivetaaa1 Shiba55 auguste Ruta Emma12341 Gabija gab1 Miliukea 34 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
ivetaaa1 Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Špicas ir Volfšpicas Pranešimų skaičius : 533 Amžius : 28 Miestas : Alytus
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Kv. 16 12 2010, 19:03 | |
| Man apie 2 h, tai jau 10h planuojam ten būt :DD | |
|
| |
goldzius Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : airių seteris Pranešimų skaičius : 364 Amžius : 33 Miestas : Šiauliai
| |
| |
Aivita Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Labrador Retriever Pranešimų skaičius : 628 Amžius : 27 Miestas : Panevėžys
| |
| |
marceborzoi Administratorius
Tavo auginama šuns veislė : PBGV, Zwergschnauzers Pranešimų skaičius : 2742 Amžius : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Pen. 17 12 2010, 02:38 | |
| Nu aš su trūliku varant iki Litexpo per 10min galiu nusigaut. Bet visgi atvarys manęs Aivio šeimininkas pasiimt, apie 10:20 parodoj būsiu šeštadienį... | |
|
| |
Ursule Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Basetai ir šiukrčiaplaukiai taksai Pranešimų skaičius : 367 Amžius : 26 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Pen. 17 12 2010, 14:45 | |
| | |
|
| |
ivetaaa1 Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Špicas ir Volfšpicas Pranešimų skaičius : 533 Amžius : 28 Miestas : Alytus
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Pen. 17 12 2010, 20:11 | |
| Baisiai laukiu, bet jaučiu būsiu tik pirmą dieną... | |
|
| |
Ursule Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Basetai ir šiukrčiaplaukiai taksai Pranešimų skaičius : 367 Amžius : 26 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Pen. 17 12 2010, 20:26 | |
| O šiandien seminare turbūt tiek žmonių sutiksiu su kuriais tik pro čia teko susirašinėti | |
|
| |
kamyzaz Professional handler
Tavo auginama šuns veislė : cvergšnaucerės mamytė ir dukrytė Pranešimų skaičius : 1334 Amžius : 27 Miestas : Šiauliai
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Pen. 17 12 2010, 21:27 | |
| Sekmytes. Taip nerealiai gaila, kad praleisiu...As nelaimiu maisas esu :D | |
|
| |
marceborzoi Administratorius
Tavo auginama šuns veislė : PBGV, Zwergschnauzers Pranešimų skaičius : 2742 Amžius : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Št. 18 12 2010, 02:35 | |
| Fainas seminaras visai buvo- dabar daug lengviau bus rytoj Sėkmės visiems, linkiu puikių rezultatų | |
|
| |
Ursule Junior handler
| |
| |
Žydrė Jun
Tavo auginama šuns veislė : Jorkšyro terjeras Pranešimų skaičius : 32 Miestas : Trakai
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Št. 18 12 2010, 23:36 | |
| Eh.. buvo nerealu | |
|
| |
ivetaaa1 Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Sk. 19 12 2010, 01:07 | |
| Man tai kaip visada sekėsi BLOGAI, pati kalta Ir šiek tiek buvau nustebus dėl laimėtojų, bet sveikinu Kaip man gaila to tušinuko, kurį paskolinau ir jau neatgavau tikriausiai per savo žioplumą Beje, jei yra norinčių rytoj galit dalyvaut vietoj manęs 58 numeris ;) | |
|
| |
Miliukea Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Sheltie Pranešimų skaičius : 400 Amžius : 28 Miestas : Panevėžys
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Sk. 19 12 2010, 03:09 | |
| Jap dėl laimėtojų man ir buvo keista ;D Nuotraukos vėliau, o dabar rezultatai Jaun. grupė: Ugnė su basendžiu Veronika su šelčiu Andrius su šiperku Darius su cvergu
Vid. grupė Justina Rusnė Dominyka Ieva Berniukas su korgiu
Vyr. grupė Rūta su pudeliu Monika Sandra su kinų kuoduotoju Meda su kinu kuoduotoju Gryte
Profai Miglė Indrė Živilė su malamutu Neringa Marija
Best of the best :D Rūta su pudeliu Justina Ugnė
Dominyka į Cruftą Urtė gavo prizą už tai jog garsina Lietuvą Šypsena Rusnė liktai Didžiausia pažanga Monika, Veronika
Paskutinį kartą redagavo Miliukea, Sk. 19 12 2010, 15:08. Redaguota 3 kartus(ų) | |
|
| |
ivetaaa1 Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Sk. 19 12 2010, 03:46 | |
| Jaunųjų vedlių čempionato nugalėtoja - Dominyka Kolesova, kuri važiuoja į Cruft'ą Vid. grupėj tikrai antra ne Urtė, nes ji vyriausioj grupėj. | |
|
| |
Miliukea Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Sheltie Pranešimų skaičius : 400 Amžius : 28 Miestas : Panevėžys
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Sk. 19 12 2010, 04:01 | |
| Bet bilietą pačiam reik pirkt, aij prisiminiau vardą Rusnė :) | |
|
| |
ivetaaa1 Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Sk. 19 12 2010, 18:23 | |
| Ar kas nors gavo mažiau nei 31 tašką? | |
|
| |
Aivita Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Labrador Retriever Pranešimų skaičius : 628 Amžius : 27 Miestas : Panevėžys
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Sk. 19 12 2010, 20:47 | |
| - ivetaaa1 rašo:
- Ar kas nors gavo mažiau nei 31 tašką?
tu tiek surinkai? aš tai 35 xDDD mat laisvoj statant šunį yra blogai nesiginčiju kad pirma figūra š sumaliau, bet kad laisvoj šuo būtu blogai pasatatytas tai ką aš žinau... | |
|
| |
Miliukea Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Sk. 19 12 2010, 21:25 | |
| Aš tai 50... Trikampį ne į tą pusę padariau ir per arti teisėjo stovėjau, o už bendravimą su šunimi mažai davė, nors visą laiką su šuniu kalbėjau... :| Bet faina paroda, pirmą kartą buvau čempionate. :) | |
|
| |
ivetaaa1 Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Sk. 19 12 2010, 22:03 | |
| Aivita, jo Aš gavau 2 už bendravimą su teisėju Indre, Šaunuolė! | |
|
| |
Aivita Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Sk. 19 12 2010, 23:01 | |
| | |
|
| |
Ursule Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Sk. 19 12 2010, 23:04 | |
| Man keista dėl pirmos dienos laimėtojų. Kažkoks tai Jurgis pateko. Apskritai tas rinkimas balais nesąmonė. Juk teisėjas nežinojo kas iš viduriniosios o kas ne. Gal jam vienas žmogus patiko, bet nepateko dėl balų. Nu apsurdas.
O kas šiandien ką gavo ?? | |
|
| |
K0TRYNA Ju
Tavo auginama šuns veislė : auksaspalvis retriveris, mišrūnas Pranešimų skaičius : 27 Amžius : 28 Miestas : Šilutė
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Pir. 20 12 2010, 00:12 | |
| | |
|
| |
Ruta Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Mopsas Pranešimų skaičius : 428 Amžius : 29 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Pir. 20 12 2010, 00:27 | |
| pamenu BIS 1 gavo m. čekyte , 2 m. gediminaite, 3 a. mertingas | |
|
| |
ivetaaa1 Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Pir. 20 12 2010, 00:37 | |
| O šiandien kažkas teisingiau, sveikinu! O ar tuos lapus davė ir šiandien? | |
|
| |
Gabija Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Mittelschnauzer and zwergschnauzer Pranešimų skaičius : 569 Amžius : 28 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Pir. 20 12 2010, 00:37 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB | |
| |
|
| |
| Vilniaus CACIB | |
|