| Vilniaus CACIB | |
|
+30KaroJH Žydrė Rugile & Fanta K0TRYNA gryte. goldzius Juste Aivita Monika_DHI kamyzaz marceborzoi Ursule Gintare Kia ciliukas Rūč. airutis000 Deimena roske reda.v Saniii karyncikas ivetaaa1 Shiba55 auguste Ruta Emma12341 Gabija gab1 Miliukea 34 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
ivetaaa1 Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Špicas ir Volfšpicas Pranešimų skaičius : 533 Amžius : 28 Miestas : Alytus
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Pir. 20 12 2010, 00:44 | |
| Tai neįdomu, kai dvejetų nieks nerašė | |
|
| |
Ursule Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Basetai ir šiukrčiaplaukiai taksai Pranešimų skaičius : 367 Amžius : 26 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Pir. 20 12 2010, 02:20 | |
|
Paskutinį kartą redagavo Ursule, Antr. 04 01 2011, 19:51. Redaguota 1 kartą | |
|
| |
ivetaaa1 Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Špicas ir Volfšpicas Pranešimų skaičius : 533 Amžius : 28 Miestas : Alytus
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Pir. 20 12 2010, 02:24 | |
| Nu ir gerai, mano galva ji to verta! | |
|
| |
Ursule Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Basetai ir šiukrčiaplaukiai taksai Pranešimų skaičius : 367 Amžius : 26 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Pir. 20 12 2010, 02:39 | |
| Nu tai taip ... Gražus darbas su šunimis ( tik ne su Molly ), bet aš būčiau Gediminaitei davus | |
|
| |
ivetaaa1 Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Pir. 20 12 2010, 02:43 | |
| Kaip suprast tik ne su Molly? :?
Gediminaitė kitoj grupėj, ji irgi šaunuolė, bet labai gaila, kad vakar jai nepasisekė, nežinau kaip šiandien. | |
|
| |
kamyzaz Professional handler
Tavo auginama šuns veislė : cvergšnaucerės mamytė ir dukrytė Pranešimų skaičius : 1334 Amžius : 27 Miestas : Šiauliai
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Pir. 20 12 2010, 02:44 | |
| Ursule apsiramink blemba... Gal kitus zeidzia tokie pasisakymai. Kazi ar tau patiktu... | |
|
| |
Ursule Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Pir. 20 12 2010, 02:53 | |
| Na, ji per treniruotes su ja dirba, bet niekam su ja nesiseka Ir man sunku ... Aš kalbėjau apie JH BIS' ą ....
Paskutinį kartą redagavo Ursule, Antr. 04 01 2011, 19:52. Redaguota 1 kartą | |
|
| |
Miliukea Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Sheltie Pranešimų skaičius : 400 Amžius : 28 Miestas : Panevėžys
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Antr. 21 12 2010, 00:12 | |
| Sveikinu tikrai visus, nes daugumai šito forumo hendlerių labai geri rezultatai, o ypač ringuose. :) Toliau jiems ir sėkmės. Nors kai kurie hendleriai atrodė per daug pasitikintys savimi, na žinoma tai nėra labai blogai, bet labai save išaukština. :) | |
|
| |
kamyzaz Professional handler
Tavo auginama šuns veislė : cvergšnaucerės mamytė ir dukrytė Pranešimų skaičius : 1334 Amžius : 27 Miestas : Šiauliai
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Antr. 21 12 2010, 16:50 | |
| Niekas nesigiria rezultatais... :D | |
|
| |
gryte. Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Zwergschnauzer Pranešimų skaičius : 312 Amžius : 29 Miestas : Kaunas.
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Antr. 21 12 2010, 20:50 | |
| Mes pasigirsim! Dan-Star-Kom Olimpic Flame- abi dienas CAC, N, CACIB, BOB, o antra diena ir BIG, BIS. Nerealu.. | |
|
| |
K0TRYNA Ju
Tavo auginama šuns veislė : auksaspalvis retriveris, mišrūnas Pranešimų skaičius : 27 Amžius : 28 Miestas : Šilutė
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Antr. 21 12 2010, 22:54 | |
| sveikinu | |
|
| |
Gabija Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Mittelschnauzer and zwergschnauzer Pranešimų skaičius : 569 Amžius : 28 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Tr. 22 12 2010, 00:38 | |
| Dar karta sveikinu Gizmiuka, jis buvo to vertas. Mano tevai didziavosi, kad pas mus gyveno parodos geriausias suo | |
|
| |
Shiba55 Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Šiba inu, "Sibiro haskis". Pranešimų skaičius : 429 Amžius : 27 Miestas : Kaunas, Garliava
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Tr. 22 12 2010, 03:54 | |
| Aš antrą dieną buvau 4. | |
|
| |
Ursule Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Tr. 22 12 2010, 20:08 | |
| - Gabija rašo:
- Dar karta sveikinu Gizmiuka, jis buvo to vertas. Mano tevai didziavosi, kad pas mus gyveno parodos geriausias suo
Prajuokino O mes seniau didžiavomės , kad pas mus gyveno basetų veislės kalytė kuri susilaukė 12 šuniukų ir visi sveikuoliai buvo :)) Aš tai nieko negavau, bet ir gerai. Pirmąją dieną nesitikėjau nieko, o antrąją ligos užplaukė, bet tėtis vešis į Kauno Žiemą :) Beto bus daugiau laiko pasiruošti iki Kovo CACIB'o , nes jau žinau kokias klaidas darau . | |
|
| |
Chilis Juni
Tavo auginama šuns veislė : Basendžis Pranešimų skaičius : 46 Amžius : 23 Miestas : Panevežys
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Pen. 24 12 2010, 18:54 | |
| | |
|
| |
Emma12341 Professional handler
Tavo auginama šuns veislė : 2 dobermanai, cvergšnauceris Pranešimų skaičius : 1480 Amžius : 26 Miestas : Vilnius
| |
| |
Dogyyy Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Shiba inu Pranešimų skaičius : 559 Amžius : 31 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Pen. 24 12 2010, 22:26 | |
| Bet tai kai fainumo foto | |
|
| |
Aivita Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Labrador Retriever Pranešimų skaičius : 628 Amžius : 27 Miestas : Panevėžys
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Pen. 24 12 2010, 23:20 | |
| man patinka Grytės šypsena ir kažkieno išsuktos rankos taip atrodo nebesveikai :D bet šiaip faina ta foto, bet manęs su Agne ni biški nesimato :D | |
|
| |
gab1 Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Takso mišrūnas ir Auksaspalvis Retriveris Pranešimų skaičius : 998 Amžius : 27 Miestas : Šiauliai
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Št. 25 12 2010, 02:27 | |
| Kokia faina foto Sveikinimai Grytei ir Gizmo | |
|
| |
gryte. Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Zwergschnauzer Pranešimų skaičius : 312 Amžius : 29 Miestas : Kaunas.
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Sk. 26 12 2010, 00:32 | |
| - Aivita rašo:
- man patinka Grytės šypsena ir kažkieno išsuktos rankos taip atrodo nebesveikai :D bet šiaip faina ta foto, bet manęs su Agne ni biški nesimato :D
Ten mano issuktos rankos jauciu.;DD Jos issilenkia i kita puse.xDD Beje, dekuj visiems uz sveikinimus. | |
|
| |
Juste Junior han
Tavo auginama šuns veislė : Prancūzų buldogas Pranešimų skaičius : 93 Amžius : 27 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Sk. 26 12 2010, 02:18 | |
| Gryte, sveikinu labai laaabai Šaunuoliukai P.S. Miliukea, patikslinimas, aš ne Justina, o Justė | |
|
| |
Miliukea Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Sheltie Pranešimų skaičius : 400 Amžius : 28 Miestas : Panevėžys
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Sk. 26 12 2010, 03:21 | |
| Atsiprašauuu tada labai :) | |
|
| |
Monika Junior handl
Tavo auginama šuns veislė : Šeltis, marmurinis Pranešimų skaičius : 110 Amžius : 28 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Pir. 27 12 2010, 00:17 | |
| - Ursule rašo:
- Čekytė laimėjo dėl to, nes teisėja teisėjauja šelčiams ir pati augina juos ...
Oj , klausyk, nereikia tiktai čia. Išvis, kas tau darbo, katik atėjo, o jau, kad kritikuoja. P.S. Gerai, kad tu su visai šunimis susitvarkai , nežinau kaip tau, bet man tai mokytis ohohoho kur yra. P.S.S. Parodei savo tikrą veidą Gryte - Sveikinimai Pavarei | |
|
| |
Aivita Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Labrador Retriever Pranešimų skaičius : 628 Amžius : 27 Miestas : Panevėžys
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Pir. 27 12 2010, 01:17 | |
| - Monika rašo:
-
nežinau kaip tau, bet man tai mokytis ohohoho kur yra. [/quote] Pritariu, aišku ne tai ,kad tau reikia, bet kad visiems reikia, nėra visko mokančio, net profai dar vis mokosi, nes jei nesimokytu toliau netobulėtu Nes juk pati Diana dar mokosi- vykdama įseminarus ir pnš | |
|
| |
Žydrė Jun
Tavo auginama šuns veislė : Jorkšyro terjeras Pranešimų skaičius : 32 Miestas : Trakai
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Pen. 07 01 2011, 02:03 | |
| O mes jaunime pas Butkienę debiutavom | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB | |
| |
|
| |
| Vilniaus CACIB | |
|