| Vilniaus CACIB | |
|
+30KaroJH Žydrė Rugile & Fanta K0TRYNA gryte. goldzius Juste Aivita Monika_DHI kamyzaz marceborzoi Ursule Gintare Kia ciliukas Rūč. airutis000 Deimena roske reda.v Saniii karyncikas ivetaaa1 Shiba55 auguste Ruta Emma12341 Gabija gab1 Miliukea 34 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Miliukea Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Sheltie Pranešimų skaičius : 400 Amžius : 28 Miestas : Panevėžys
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Kv. 09 12 2010, 23:49 | |
| Aš ir P1, bet neparašyta, bet normaliai hendlerių.... Ir dar kai vyr. grupėj pirmą kartą tai... Bijau jau :D Ham ir draugės nėra sarašuos... | |
|
| |
Ursule Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Basetai ir šiukrčiaplaukiai taksai Pranešimų skaičius : 367 Amžius : 26 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Kv. 09 12 2010, 23:56 | |
| - ivetaaa1 rašo:
- Kas kada nori į atranką tada nueina
Rimts ? o poto kaip būna, na kai atrink turi ?? | |
|
| |
Aivita Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Labrador Retriever Pranešimų skaičius : 628 Amžius : 27 Miestas : Panevėžys
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Kv. 09 12 2010, 23:58 | |
| Lauki pusfinalio kada visi sueina 15h(berods) ir pasako kas patenka kas ne, na dar patikrina jei nori ir pnš | |
|
| |
K0TRYNA Ju
Tavo auginama šuns veislė : auksaspalvis retriveris, mišrūnas Pranešimų skaičius : 27 Amžius : 28 Miestas : Šilutė
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Pen. 10 12 2010, 00:10 | |
| - Miliukea rašo:
- Aš ir P1, bet neparašyta, bet normaliai hendlerių.... Ir dar kai vyr. grupėj pirmą kartą tai... Bijau jau :D Ham ir draugės nėra sarašuos...
man iš viso pirmas kartas ir iš karto vyriausioj grupėj :D per vėlai sugalvojau eit į tokius konkursus | |
|
| |
Ursule Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Basetai ir šiukrčiaplaukiai taksai Pranešimų skaičius : 367 Amžius : 26 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Pen. 10 12 2010, 00:26 | |
| Tai dabar viskas būtu OK, jei aš ateičiau maždaug 12:30 ir 13 h ?? | |
|
| |
kamyzaz Professional handler
Tavo auginama šuns veislė : cvergšnaucerės mamytė ir dukrytė Pranešimų skaičius : 1334 Amžius : 27 Miestas : Šiauliai
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Pen. 10 12 2010, 00:28 | |
| Aišku. Dar gi nežinai kiek ringas vėluos ;) | |
|
| |
ivetaaa1 Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Špicas ir Volfšpicas Pranešimų skaičius : 533 Amžius : 28 Miestas : Alytus
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Pen. 10 12 2010, 00:29 | |
| Nesvarbu kada tik tuo laiku, kad spėtum ir viskas ;) | |
|
| |
Ursule Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Pen. 10 12 2010, 00:32 | |
| O tai kam aš čia galvos skausmą ... sau kėliau. 20 basetų davė 1h. pasirodyti. Bet žinot dar tie bigliai prieš mus ;DD Ką tik treniravausi su Molly. Puikiai stovėjo :)) | |
|
| |
ciliukas Junior h
Tavo auginama šuns veislė : cvergšnauceris Pranešimų skaičius : 71 Amžius : 27 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Pen. 10 12 2010, 01:31 | |
| Vargsas mano taksas Pirma diena su cvergais laikas sutampa, o antra su RR Tai matyt nespesiu niekaip ;DD | |
|
| |
marceborzoi Administratorius
Tavo auginama šuns veislė : PBGV, Zwergschnauzers Pranešimų skaičius : 2742 Amžius : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Pen. 10 12 2010, 01:34 | |
| Bet Cvergų kiek šį kartą- šakės | |
|
| |
Tavo auginama šuns veislė : cvergšnaucerės mamytė ir dukrytė Pranešimų skaičius : 1334 Amžius : 27 Miestas : Šiauliai
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Pen. 10 12 2010, 03:25 | |
| Joo džiaugiuos kad nereginau. Bandysim kovo mėn. :D O mergos dabar tokioj nekondicijoj, kai pašalo :D | |
|
| |
Tavo auginama šuns veislė : PBGV, Zwergschnauzers Pranešimų skaičius : 2742 Amžius : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Pen. 10 12 2010, 03:37 | |
| Aš irgi kovui reginsiu tik. Apaugęs Atilka. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Pen. 10 12 2010, 03:55 | |
| Jėėė tatka su dukryte bus :) | |
|
| |
Ursule Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Pen. 10 12 2010, 20:19 | |
| O CACIB'e nesitikėjau 20 basetų retas atvejis | |
|
| |
Ursule Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Pen. 10 12 2010, 20:22 | |
| Ringai Ar čia man taip atrodo, ar Bestų ringas kitur ?? Gerai, kad netoli 18 :)) Bent jau man gerai :) | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Pen. 10 12 2010, 20:48 | |
| Jap, kitur. Ne 5 salėj toj didžiojoj, o kitoj. Būna kartais 5, kartais 3 salėj BIS ringas, čia kaip sugalvoja... Bet gerai, kad JH atrankos ne mažiukam ringe bus, o iškart dideliam | |
|
| |
ivetaaa1 Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Špicas ir Volfšpicas Pranešimų skaičius : 533 Amžius : 28 Miestas : Alytus
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Pen. 10 12 2010, 21:18 | |
| Eina gult Tikrai aš ten nieko nerasiu, kas galės pasitikt prie įėjimo? | |
|
| |
K0TRYNA Ju
Tavo auginama šuns veislė : auksaspalvis retriveris, mišrūnas Pranešimų skaičius : 27 Amžius : 28 Miestas : Šilutė
| |
| |
ivetaaa1 Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Pen. 10 12 2010, 21:34 | |
| Oi mane nervina tokios didelės patalpos, todėl nemėgstu užsienio oro uostų Eisiu ten kur visi kiti su šunim eis | |
|
| |
K0TRYNA Ju
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Pen. 10 12 2010, 22:09 | |
| daug vaikščiosi | |
|
| |
ivetaaa1 Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Pen. 10 12 2010, 22:15 | |
| Ai nu svarbu ne į kačių parodą papult ir viskas | |
|
| |
Rugile & Fanta Juni
Tavo auginama šuns veislė : Biglis (beagle) Pranešimų skaičius : 48
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Pen. 10 12 2010, 22:36 | |
| Kai Nuobodu bus tik i JH nes Fanta jau turi LT ciampiona jai kas nors nespejat galit man koki suni duot isstatyt!!!! | |
|
| |
Ruta Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Mopsas Pranešimų skaičius : 428 Amžius : 29 Miestas : Vilnius
| |
| |
K0TRYNA Ju
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Pen. 10 12 2010, 23:05 | |
| taip | |
|
| |
Rugile & Fanta Juni
Tavo auginama šuns veislė : Biglis (beagle) Pranešimų skaičius : 48
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB Pen. 10 12 2010, 23:14 | |
| Ten WC bus imanoma ras??O ringa???? | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Vilniaus CACIB | |