| Laisva tema !!! | |
|
+26Brendonass kammi Karolina ir Evelina Goda.Š betukas Raminta123 gryte. jurgutea Kia Aivita auguste gab1 kamyzaz UgneWinner ivetaaa1 Skorpionė Ursule Shiba55 marceborzoi Kleo Emma12341 Laimis dikis123 Viltux Ugnyzaz ManGusta 30 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
gab1 Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Takso mišrūnas ir Auksaspalvis Retriveris Pranešimų skaičius : 998 Amžius : 27 Miestas : Šiauliai
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Tr. 03 08 2011, 02:44 | |
| Vaiva,tu gal rimtai lietuviškai nesupranti??????????? Iš tos nuorodos kur numečiau čeko nuotrauką išėmei, tai gal išimk mano, Ievos ir Brigitos svetaines??? Jau atsibodai.. | |
|
| |
ivetaaa1 Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Špicas ir Volfšpicas Pranešimų skaičius : 533 Amžius : 28 Miestas : Alytus
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Tr. 03 08 2011, 03:02 | |
| Su Vaiva nepakovosit | |
|
| |
Emma12341 Professional handler
Tavo auginama šuns veislė : 2 dobermanai, cvergšnauceris Pranešimų skaičius : 1480 Amžius : 26 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Tr. 03 08 2011, 03:21 | |
| - gab1 rašo:
- Vaiva,tu gal rimtai lietuviškai nesupranti??????????? Iš tos nuorodos kur numečiau čeko nuotrauką išėmei, tai gal išimk mano, Ievos ir Brigitos svetaines??? Jau atsibodai..
IR EMOS. Nenorėk, kad priversčiau, ble užp..sai | |
|
| |
kamyzaz Professional handler
Tavo auginama šuns veislė : cvergšnaucerės mamytė ir dukrytė Pranešimų skaičius : 1334 Amžius : 27 Miestas : Šiauliai
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Tr. 03 08 2011, 03:35 | |
| man tai dzin, mano puslapio nebėra, jeigu jai patinka turėt nenaudojamą psl savo puslapy, tegul... o brigitos matau dabar tik vieną puslapį. xDDDDDDD | |
|
| |
marceborzoi Administratorius
Tavo auginama šuns veislė : PBGV, Zwergschnauzers Pranešimų skaičius : 2742 Amžius : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Tr. 03 08 2011, 04:00 | |
| Vaivą kažkas užblokino, kaip aš supratau, nes man į email rašinėja Aš tai neblokinau | |
|
| |
gab1 Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Takso mišrūnas ir Auksaspalvis Retriveris Pranešimų skaičius : 998 Amžius : 27 Miestas : Šiauliai
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Tr. 03 08 2011, 04:24 | |
| Ogo, jau nebe draugų svetainės, o "Kitų hendlerių viešos svetainės" :DDDDD ne, bet rimtai Vaiva nebeištrininėk ištrintų puslapių, o ištrink tuos kuriuos prašom, kad ištrintum, jau atsibodo tavo nesąmonės. | |
|
| |
Ursule Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Basetai ir šiukrčiaplaukiai taksai Pranešimų skaičius : 367 Amžius : 26 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Tr. 03 08 2011, 04:28 | |
| Man rodos ji tikrai lietuviškai nesupranta.. Tik kasasi sau gilesne duobe. Ir dar kelia i FB nuotraukas kažkokias.. Nu žodžiu.. | |
|
| |
Ugnyzaz Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Jorkšyro Terjeras,Vokiečių Aviganis Pranešimų skaičius : 676 Amžius : 23 Miestas : Šiauliai
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Tr. 03 08 2011, 04:29 | |
| | |
|
| |
gab1 Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Tr. 03 08 2011, 05:18 | |
| Uršule - kokias foto? Aš neturiu jos drauguose, tai nematau | |
|
| |
ivetaaa1 Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Špicas ir Volfšpicas Pranešimų skaičius : 533 Amžius : 28 Miestas : Alytus
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Tr. 03 08 2011, 05:22 | |
| | |
|
| |
auguste Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Australu avigane Pranešimų skaičius : 471 Amžius : 26 Miestas : Vilnius žverynas
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Tr. 03 08 2011, 05:35 | |
| | |
|
| |
gab1 Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Tr. 03 08 2011, 05:37 | |
| vargšei tuoj telefonas išsikraus, tikiuos mama paslepė pakrovėją :D | |
|
| |
marceborzoi Administratorius
Tavo auginama šuns veislė : PBGV, Zwergschnauzers Pranešimų skaičius : 2742 Amžius : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Tr. 03 08 2011, 05:49 | |
| Įdomu, pati sau atsisiuntė tą žinutę? pasukit kas turit sąskaitos tuo numeriu Ten iš kokios draugės ar mamos telefono | |
|
| |
gab1 Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Tr. 03 08 2011, 06:21 | |
| Aš ir taip galvojau, kad iš mamos kokios tik gaila kad šiandien sąsk. pabaigiau :D | |
|
| |
Aivita Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Labrador Retriever Pranešimų skaičius : 628 Amžius : 27 Miestas : Panevėžys
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Tr. 03 08 2011, 06:27 | |
| | |
|
| |
gab1 Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Tr. 03 08 2011, 06:48 | |
| užpuls skambučiai ją dabar :D | |
|
| |
dikis123 Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Jorkas Pranešimų skaičius : 893 Amžius : 26 Miestas : Šiauliai
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Tr. 03 08 2011, 15:38 | |
| Bet konkrečiai nesupranta, kur veliasi. Kažin kieno numeris baigiasi tais skaičiais Oi prisidirbo vaikas, prisidirbo | |
|
| |
Ursule Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Basetai ir šiukrčiaplaukiai taksai Pranešimų skaičius : 367 Amžius : 26 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Tr. 03 08 2011, 17:04 | |
| Manau jai jau seniai reikėjo užsičiaupti ir nebekelti, neberašyti ir t.t tokių panašių nesąmonių. Bet man rodos jai patinka tokie dalykai ir ji toliau ieškos kažkokių būdu pakenkti kitiems :D Sėkmės Vaiva !! | |
|
| |
Tavo auginama šuns veislė : cvergšnaucerės mamytė ir dukrytė Pranešimų skaičius : 1334 Amžius : 27 Miestas : Šiauliai
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Kv. 04 08 2011, 00:43 | |
| aš irgi galiu padirbinėt žinutes, ir skelbt viešumoj kaip ant manęs vargšelės varo, nesuprantu kodėl kažin? gi aš tokia gera.... bet gaila man ne 10 metų, gaila nesiveliu į tokį lygį, ir gaila turiu normalius tėvus, kurie kontroliuoja ir auklėja....
nu žo nesigilinu, nes šiaip visi galvoja kad aš toliau šmeižiu ir varau ant jos.... | |
|
| |
Ursule Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Kv. 04 08 2011, 01:07 | |
| Kamile,kas tie VISI ???????? Gal turėjai omeny VAIVOS draugai ?? Man atrodo tu ant jos tikrai nebevarai.. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Kv. 04 08 2011, 01:25 | |
| aš ant jos nei vieno žodžio neberašau.... su vadove jau viskas išsiaiškinta, ji viską žino... nu bet vaikui niežti, ką dabar daryt? | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Kv. 04 08 2011, 01:55 | |
| ajajai.... to numerio kuriuo tipo jai grąsinta, net NĖRA... | |
|
| |
dikis123 Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Jorkas Pranešimų skaičius : 893 Amžius : 26 Miestas : Šiauliai
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Kv. 04 08 2011, 01:59 | |
| ajajajai... ir dar rodymų turim :))) | |
|
| |
Aivita Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Labrador Retriever Pranešimų skaičius : 628 Amžius : 27 Miestas : Panevėžys
| |
| |
ivetaaa1 Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Kv. 04 08 2011, 02:08 | |
| :DDDDDDDD Pabandžiau paskambint, sako "Numeris nenaudojamas, kreipkitės į informaciją" | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! | |
| |
|
| |
| Laisva tema !!! | |
|