| Laisva tema !!! | |
|
+26Brendonass kammi Karolina ir Evelina Goda.Š betukas Raminta123 gryte. jurgutea Kia Aivita auguste gab1 kamyzaz UgneWinner ivetaaa1 Skorpionė Ursule Shiba55 marceborzoi Kleo Emma12341 Laimis dikis123 Viltux Ugnyzaz ManGusta 30 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Skorpionė Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Auksaspalvis retriveris Pranešimų skaičius : 189 Amžius : 27 Miestas : Plungė
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Pen. 29 07 2011, 15:33 | |
| - Viltux rašo:
- dikis123 rašo:
- Gyvenime taip nerašysiu, nes aš pvz. nu negaliu tinkamai išstatyti daugumos šunis, ką galiu tai tik cvergas ir jorkas, daugiau nieko Be to, labai ačiū
Dar treniravaus su šelčiu, auksiuku Gabrielės truputį, ir tokiu labriukų be dok'ų, tai dar mokytis ir mokytis
- marceborzoi rašo:
- Ieva, tavo labai fainas puslapis, nes nėra tokių "galiu išstatyti jūsų šunį" ir panašių pasapaliojimų, ką labai mėgsta naujokai daryt, nors nesugeba dar šito.
Aš tai moku dirbt su Cvergais, Miteliais, Prancūzų Buldogais, toiterjerais, Bokseriais šiek tiek su labradorais, vilkšuniais, bulmastifais ir bišonais Ir tas moku dirbt tai porą kartų prasibėgimas, šuns pastatymas? Gi norint išmokti išstatyti kurią nors veislę reikia dirbti laabai daug, taip kad tas moku čia nelabai tinka kaip pradedančiajam. | |
|
| |
Viltux Professional handler
Tavo auginama šuns veislė : Tango & Bonny Pranešimų skaičius : 1151 Amžius : 25 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Pen. 29 07 2011, 15:37 | |
| Kad ne pora kartu - su toiterjeru dirbu vos ne kiekviena dieną, su cvergu ir prancūzu irgi. Su Mitele per pamokas, o Bokseri auginau tai su juo dirbdavau. | |
|
| |
dikis123 Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Jorkas Pranešimų skaičius : 893 Amžius : 26 Miestas : Šiauliai
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Pen. 29 07 2011, 15:59 | |
| Tas ir yra, kad moku dirbti tik su jorkais, o cvergą galiu išstayti, žinau stovėseną ir visa kita O daugiau tai dar nelabai, šelčiams neišeina kojų pastatyti galinių normalaii, o labradoras ir auksaspalvis man kolkas sunku su jais, nes jei dideli šunys, sunkiau valdyti Va, žiūrėkit kaip aš su šelčiu | |
|
| |
Tavo auginama šuns veislė : Tango & Bonny Pranešimų skaičius : 1151 Amžius : 25 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Pen. 29 07 2011, 16:05 | |
| Nekomentuosiu su Šelčiais gyvenime nedirbus ir rankose neturėjau Beje, kaip ir radau šunį panevežiui | |
|
| |
dikis123 Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Jorkas Pranešimų skaičius : 893 Amžius : 26 Miestas : Šiauliai
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Pen. 29 07 2011, 16:08 | |
| - Viltux rašo:
- Kad ne pora kartu - su toiterjeru dirbu vos ne kiekviena dieną, su cvergu ir prancūzu irgi.
Su Mitele per pamokas, o Bokseri auginau tai su juo dirbdavau. O iš kur čia jau taip šunų gauni, toičiką ir prancūzą kiekvieną dieną? Aš pvz. negaunu, irgi labai norėčiau, gal pasidalinsi iš kur paraut? | |
|
| |
dikis123 Junior handler
| |
| |
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Pen. 29 07 2011, 16:14 | |
| | |
|
| |
Ugnyzaz Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Jorkšyro Terjeras,Vokiečių Aviganis Pranešimų skaičius : 676 Amžius : 23 Miestas : Šiauliai
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Pen. 29 07 2011, 16:21 | |
| Aš dar neradau šuns Panėvėžiui P.S Laba | |
|
| |
dikis123 Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Pen. 29 07 2011, 16:24 | |
| Vilte, rezervink kelioms dienoms Bonį. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Pen. 29 07 2011, 16:25 | |
| | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Pen. 29 07 2011, 16:26 | |
| Šiauliams šuo yra t.y. Selga Kaunui irgi t.y. Winner Dend Tema Panevežiui irgi t.y. Paijonas Vilniui yra t.y. Laso Apsas arba Koda Šakiams yra t.y. Bonis | |
|
| |
Ugnyzaz Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Jorkšyro Terjeras,Vokiečių Aviganis Pranešimų skaičius : 676 Amžius : 23 Miestas : Šiauliai
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Pen. 29 07 2011, 16:28 | |
| | |
|
| |
dikis123 Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Pen. 29 07 2011, 16:29 | |
| - Viltux rašo:
- Ieva Panevežiui?
Jo. Dar Šakiams gal pasieškosiu, jei važiuosiu Ir Kaunui vienai dienai gal ką rasiu, jei važiuosiu | |
|
| |
dikis123 Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Pen. 29 07 2011, 16:31 | |
| Vilte, kaip tu šuns ieškais? | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Pen. 29 07 2011, 16:34 | |
| Aš pirmiausia susidarau sąraša su kokiom veislėm norėčiau eiti į JH pvz Panevežyje: Mano Panevežio sąrašas buvo toks: Chihuahua Papijonas Toiterjeras Cvergas Buldogas
ir rašau veislynams, bei klausiu ar gal paskolint šunį, ar bus parodoj ir pan | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Pen. 29 07 2011, 16:35 | |
| Čia ne į tema bet dar su Vižlus moku išstatinėt | |
|
| |
Ugnyzaz Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Pen. 29 07 2011, 16:35 | |
| Aš irgi taip darau :D Bet atsakymo niekad nesulaukiu | |
|
| |
dikis123 Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Pen. 29 07 2011, 16:39 | |
| Tarkim, man nelabai patinka rašyti šitaip, nes neturiu patirties su tos veislės šunimis. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Pen. 29 07 2011, 16:42 | |
| Tai rašykt Jorkų ir Cvergų veislynams Ugne - o kaip tu rašai? Aš apie save papasakoju, pasakau kam noriu šuns ir pan. | |
|
| |
Ugnyzaz Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Pen. 29 07 2011, 16:43 | |
| Pasisveikinu ir paklausiu arbus tarkim Šakių parodoje, kokie šunys dalyvaus. O po to kaip ir tu papasakoju apie save, ir paklausiu ar galėtų paskolinti šunį Hendlerių konkursui. | |
|
| |
dikis123 Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Pen. 29 07 2011, 16:45 | |
| Jorko neimsiu, kailis nelabai man, sugadinsiu ir t.t. nelabai. O cvergams gal ir parašysiu. Bet noris su kitomis veislėmis bandyt... Bet visiškai neįsivaizduoju su kokiom. | |
|
| |
Ugnyzaz Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Pen. 29 07 2011, 16:48 | |
| Jeigu nieko nesusiraščiau. Tai aš Vestuką imčiau. Tas kur buvau Ukmergei an greičio buvo susirastas tai nelabai man jis stovėjo nes kitus vestukus matė, bet tikrai imčiau dar vestą ant patirties. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Pen. 29 07 2011, 16:49 | |
| Kadangi esi rankose šeltį turėjus rašyk šelčiams, vestais lengvai išsistato. Yra vienas veislynas, pavadinimo nebežinau bet veisia jorkus ir chihuahua, tai chihuahua gali paprašyt. | |
|
| |
dikis123 Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Pen. 29 07 2011, 16:50 | |
| Nežinau, gal Veronika paskolintų Pandą (kur nuotraukoj aš). Nežinau... | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Pen. 29 07 2011, 16:53 | |
| Ieva rašyk Šiauliečių veislynams, galėsi su šuniu padirbt, susibendraut | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! | |
| |
|
| |
| Laisva tema !!! | |
|