| Forumo atributika | |
|
+18Juste Shiba55 Emma12341 gab1 Ruta ladydog Aivita Kristina goldzius Roberta. kamyzaz ManGusta jurgutea airutis000 Gintare Dogyyy Liw marceborzoi 22 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Juste Junior han
Tavo auginama šuns veislė : Prancūzų buldogas Pranešimų skaičius : 93 Amžius : 27 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Forumo atributika Tr. 11 08 2010, 04:31 | |
| Na va, kaip gaila, kad taip vėlai čia prisiregistravau, nes laaaaaaaaabai norėčiau tokios skarelės. | |
|
| |
Gabija Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Mittelschnauzer and zwergschnauzer Pranešimų skaičius : 569 Amžius : 28 Miestas : Vilnius
| |
| |
marceborzoi Administratorius
Tavo auginama šuns veislė : PBGV, Zwergschnauzers Pranešimų skaičius : 2742 Amžius : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Forumo atributika Tr. 11 08 2010, 16:35 | |
| Aš pažiūrėsiu sąrašą, kas ten niekaip nenuperka ir galėsiu tiems, kas tikrai nusipirks duoti... Parašysiu į PM tiems, kurie matau, kad nori | |
|
| |
Juste Junior han
Tavo auginama šuns veislė : Prancūzų buldogas Pranešimų skaičius : 93 Amžius : 27 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Forumo atributika Tr. 11 08 2010, 22:11 | |
| Nori nori nooooooooooooooooooori Liabai nori | |
|
| |
gab1 Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Takso mišrūnas ir Auksaspalvis Retriveris Pranešimų skaičius : 998 Amžius : 27 Miestas : Šiauliai
| Temos pavadinimas: Re: Forumo atributika Tr. 11 08 2010, 23:12 | |
| Aš irgi norėčiau | |
|
| |
Shiba55 Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Šiba inu, "Sibiro haskis". Pranešimų skaičius : 429 Amžius : 27 Miestas : Kaunas, Garliava
| Temos pavadinimas: Re: Forumo atributika Pen. 13 08 2010, 20:04 | |
| Man tai kažkaip vis nedakeliauja ta skarelė. | |
|
| |
marceborzoi Administratorius
Tavo auginama šuns veislė : PBGV, Zwergschnauzers Pranešimų skaičius : 2742 Amžius : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Forumo atributika Št. 14 08 2010, 02:02 | |
| Tai, kad Grytės nebuvo parodoj, aš nežinau kam atiduot ją. | |
|
| |
Shiba55 Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Šiba inu, "Sibiro haskis". Pranešimų skaičius : 429 Amžius : 27 Miestas : Kaunas, Garliava
| Temos pavadinimas: Re: Forumo atributika Sk. 15 08 2010, 23:12 | |
| Tai dėl tos parodos, tai aš pati suklydau, pamiršau pasakyt Grytei. O šiaip gal paštu išeitų? | |
|
| |
auguste Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Australu avigane Pranešimų skaičius : 471 Amžius : 26 Miestas : Vilnius žverynas
| Temos pavadinimas: Re: Forumo atributika Pir. 16 08 2010, 02:59 | |
| EEEiiiiiiii as ir norrrrrrrriiiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
| |
|
| |
BosTerGaf
Tavo auginama šuns veislė : Dar tik svajoju Pranešimų skaičius : 3
| Temos pavadinimas: Re: Forumo atributika Pir. 16 08 2010, 04:09 | |
| Susidomejau ir as | |
|
| |
Monika_DHI Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Aliaskos malamutai ir dalmatinai Pranešimų skaičius : 264 Amžius : 26 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Forumo atributika Pir. 16 08 2010, 21:52 | |
| Ir man visai noretusi tokios skareles - ''maivyciausi pries savo klasiokus'' | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Forumo atributika | |
| |
|
| |
| Forumo atributika | |
|