| Forumo atributika | |
|
+18Juste Shiba55 Emma12341 gab1 Ruta ladydog Aivita Kristina goldzius Roberta. kamyzaz ManGusta jurgutea airutis000 Gintare Dogyyy Liw marceborzoi 22 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
marceborzoi Administratorius
Tavo auginama šuns veislė : PBGV, Zwergschnauzers Pranešimų skaičius : 2742 Amžius : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Forumo atributika Tr. 27 01 2010, 00:31 | |
| Kuriu atskirą temą apie skareles. Galbūt dar ką nors vėliau sugalvosim. Visi kas užsisakėt skareles- ar tiktų kaina 8lt? Nes medžiaga + siūlai vienai skarelei gaunasi 2lt ir apmėtyt reiktų siūvykloj, o tai kainuotų 1 skarelei 6lt. Tai 2+6 gausis 8lt. Tada į Panevėžio parodą atvežčiau, paduočiau Brigitai, o ji pagamintų su užrašais. Užsakytos yra 13 skarelių, o iš medžiagos gabalo gaunasi 15vnt., tai jei dar kas užsinorėsit- sakykit. O jei nenorėsit- irgi sakykit, nes jau kai bus padaryta, tai teks sumokėt, nes vardas buvo sąraše. Taip, kad pagalvokit ar tikrai imsit. Ir dar- yra klausimas, ką ten užrašysim ant skarelių..? Tai bus forumo adresas, tada užrašas JUNIOR HANDLER ir galbūt dar nick'us užrašyti būtų faina? | |
|
| |
Tavo auginama šuns veislė : PBGV, Zwergschnauzers Pranešimų skaičius : 2742 Amžius : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Forumo atributika Tr. 27 01 2010, 00:33 | |
| Čia sąrašas norinčių:
1.gryte 2.jurgutea 3.marceborzoi 4.ManGusta 5.Geiste 6.Dogyyy 7.kamyzaz 8.airutis000 9.Chilis 10.Gintare 11.Shiba55 | |
|
| |
Liw Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : 'Jorkšyro terjeras' Pranešimų skaičius : 629 Amžius : 27 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Forumo atributika Tr. 27 01 2010, 00:35 | |
| - Citata :
- jei jau tokia tema, tai klausimas. meda - ką darai su rozetėm?
Buciau paemus kaune, bet kaip supratau Aukses nebuvo tai paimsiu sekancioj parodoj kurioje busim abi ;) __ Man tai kaina tinka, visai palyginus pigiai gavosi. | |
|
| |
Dogyyy Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Shiba inu Pranešimų skaičius : 559 Amžius : 31 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Forumo atributika Tr. 27 01 2010, 01:10 | |
| Kam rozetės ? :D aš manau nickų gal nerašom. kažkaip ir per daug bus užrašyta ir atrodys keistai. Mano nuomone užtektų ir forumo adreso. Nors ir tas "JUNIOR HANDLER" dar gali būt :) | |
|
| |
Gintare Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : German shepherd & Bernese mountain dog Pranešimų skaičius : 554 Amžius : 31 Miestas : Klaipėda
| Temos pavadinimas: Re: Forumo atributika Tr. 27 01 2010, 02:54 | |
| Aš manau geriau atrodytų tik užrašas JUNIOR HANDLER Pritariu Andžėj 120 procentų | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Forumo atributika Tr. 27 01 2010, 04:00 | |
| Nu ok, bus tik forumo adresas ir Junior Handler. O tai kaina kaip jum? | |
|
| |
Dogyyy Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Shiba inu Pranešimų skaičius : 559 Amžius : 31 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Forumo atributika Tr. 27 01 2010, 04:36 | |
| Man tai tinka kaina . Palyginti normaliai. Tai tos skarelės būtų Kovo mėnesiui ? | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Forumo atributika Tr. 27 01 2010, 06:31 | |
| Nu taip, Brigita arba pati aveš, arba paprašysim, kad įduotų kam nors, jog atvežtų. | |
|
| |
Gintare Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : German shepherd & Bernese mountain dog Pranešimų skaičius : 554 Amžius : 31 Miestas : Klaipėda
| Temos pavadinimas: Re: Forumo atributika Tr. 27 01 2010, 18:35 | |
| Kaina tinka | |
|
| |
Liw Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : 'Jorkšyro terjeras' Pranešimų skaičius : 629 Amžius : 27 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Forumo atributika Tr. 27 01 2010, 19:52 | |
| - Liw rašo:
-
- Citata :
- jei jau tokia tema, tai klausimas. meda - ką darai su rozetėm?
Buciau paemus kaune, bet kaip supratau Aukses nebuvo tai paimsiu sekancioj parodoj kurioje busim abi ;)
__ Man tai kaina tinka, visai palyginus pigiai gavosi. ???? | |
|
| |
airutis000 Administratorius
Tavo auginama šuns veislė : Lygiaplaukiai retriveriai Pranešimų skaičius : 990 Amžius : 29 Miestas : Klaipėda
| Temos pavadinimas: Re: Forumo atributika Tr. 27 01 2010, 20:16 | |
| Nu dar reikia rozetes paimti is Aukses. | |
|
| |
Liw Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Forumo atributika Tr. 27 01 2010, 20:19 | |
| O kodėl pakeitei mano postą? Kad nieks nesuprastų? :P | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Forumo atributika Tr. 27 01 2010, 21:20 | |
| Gerai, tai tada sakau mamai, kad neštų į siūvyklą- gaminsim skarikes :)) | |
|
| |
Tavo auginama šuns veislė : Lygiaplaukiai retriveriai Pranešimų skaičius : 990 Amžius : 29 Miestas : Klaipėda
| Temos pavadinimas: Re: Forumo atributika Tr. 27 01 2010, 23:08 | |
| - Liw rašo:
- O kodėl pakeitei mano postą? Kad nieks nesuprastų? :P
As nekeiciau tavo posto | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Forumo atributika Pen. 12 02 2010, 15:11 | |
| DĖMĖSIO, skarelių kaina keičiasi- bus ne 8lt, o 6lt! | |
|
| |
jurgutea Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : golden retrievers Pranešimų skaičius : 167 Miestas : Kaunas
| Temos pavadinimas: Re: Forumo atributika Pen. 12 02 2010, 20:22 | |
| Aš Panevežio parodoje nebūsiu... Tai gal būtų galima CACIB'uose atsiimti? | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Forumo atributika Št. 13 02 2010, 21:24 | |
| o kodel cia pigiau? aisku gerai , bet kodel | |
|
| |
ManGusta Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Chinese Crested Pranešimų skaičius : 513
| Temos pavadinimas: Re: Forumo atributika Št. 13 02 2010, 23:02 | |
| Marce,bet man dar spec. lapus reikės pirkti,tai jaučiu po lituką dar prisidės | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Forumo atributika Št. 13 02 2010, 23:46 | |
| | |
|
| |
ManGusta Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Forumo atributika Sk. 14 02 2010, 01:14 | |
| Spec. lapai,kurių dėka atspausdinsim adresą ant skarelių | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Forumo atributika Sk. 14 02 2010, 01:50 | |
| Meda, pigiau, nes tiesiog radom kitą žmogų, kuris apsiųs skareles. Mažiau prašo. Jurgutea, tai į Panevėžį dar ar taip, ar taip gatavų neatvešim- aš tik atvešiu apsiųtas, tada atiduosiu Brigitai ir ji pagamins. Taip, kad bet kokiu atveju jas tik CACIBuose išeis atsiimt. Tai jei dar tie po litą, tai tegu atveža 7lt- 1lt tau ir 6lt man. 7 lt už skareles: 1lt popierius, reikalingas užrašo spausdinimui, 2lt medžiaga + siūlai, 4lt apsiuvimas. Bet gali būt, kad dar pavyks nuleist kainą apsiuvimo- pakabėsiu su ta moteriške. Jei dar keisis kažkas, tai pasakysiu. | |
|
| |
ManGusta Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Forumo atributika Pen. 26 02 2010, 02:15 | |
| | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Forumo atributika Pen. 26 02 2010, 02:18 | |
| Bet gi nesimatys tu uzrasu | |
|
| |
ManGusta Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Forumo atributika Pen. 26 02 2010, 02:31 | |
| Matysis,darom taip,ok?Nes man labai greitai reikia pasakyt... | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Forumo atributika Pen. 26 02 2010, 02:33 | |
| Kaip matysis jei desit ant kaklo | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Forumo atributika | |
| |
|
| |
| Forumo atributika | |
|