| Laisva tema !!! | |
|
+26Brendonass kammi Karolina ir Evelina Goda.Š betukas Raminta123 gryte. jurgutea Kia Aivita auguste gab1 kamyzaz UgneWinner ivetaaa1 Skorpionė Ursule Shiba55 marceborzoi Kleo Emma12341 Laimis dikis123 Viltux Ugnyzaz ManGusta 30 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
dikis123 Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Jorkas Pranešimų skaičius : 893 Amžius : 26 Miestas : Šiauliai
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Pir. 19 09 2011, 19:02 | |
| - kamyzaz rašo:
- dikis123 rašo:
- Jau taip artėja Panevėžys :OOO
kada kerpamės? :D 23 d. gali? Vakare. | |
|
| |
Raminta123 Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : ,Rusų Žaisliukas' Pranešimų skaičius : 432 Amžius : 24 Miestas : Kaunas,Garliava.
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Pir. 19 09 2011, 20:25 | |
| | |
|
| |
kamyzaz Professional handler
Tavo auginama šuns veislė : cvergšnaucerės mamytė ir dukrytė Pranešimų skaičius : 1334 Amžius : 27 Miestas : Šiauliai
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Pir. 19 09 2011, 20:59 | |
| - dikis123 rašo:
- kamyzaz rašo:
- dikis123 rašo:
kada kerpamės? :D 23 d. gali? Vakare. manau jo tik planuokis kokias dvi valdas uztrukt, su jo storu kailiu. :) | |
|
| |
Laimis Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Xoloitzcuintle Pranešimų skaičius : 849 Amžius : 26 Miestas : Kaunas
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Pir. 19 09 2011, 21:39 | |
| | |
|
| |
Tavo auginama šuns veislė : cvergšnaucerės mamytė ir dukrytė Pranešimų skaičius : 1334 Amžius : 27 Miestas : Šiauliai
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Pir. 19 09 2011, 21:46 | |
| - Emma12341 rašo:
- Vilte, koks?
Kaip artėja Šiauliai, o aš nei šuns JH turiu, nei kaip nuvažiuot... Jaučiu eilinį kartą praleisiu.... aš į panevėžį į jh užsireginau, bet kažkaip tingiu dalyvaut ir atrodo kad nėra ten ko eit iš vis. sakau gal geriau padaryt gerą darbą ir VISUS pafotkint jh'šerius.... | |
|
| |
dikis123 Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Jorkas Pranešimų skaičius : 893 Amžius : 26 Miestas : Šiauliai
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Pir. 19 09 2011, 22:17 | |
| - kamyzaz rašo:
- dikis123 rašo:
- kamyzaz rašo:
- dikis123 rašo:
kada kerpamės? :D 23 d. gali? Vakare. manau jo tik planuokis kokias dvi valdas uztrukt, su jo storu kailiu. :) Ir su jo sąvelom ;DDD Šiaip gal 17 h? | |
|
| |
Ugnyzaz Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Jorkšyro Terjeras,Vokiečių Aviganis Pranešimų skaičius : 676 Amžius : 23 Miestas : Šiauliai
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Pir. 19 09 2011, 23:44 | |
| | |
|
| |
dikis123 Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Pir. 19 09 2011, 23:45 | |
| | |
|
| |
ivetaaa1 Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Špicas ir Volfšpicas Pranešimų skaičius : 533 Amžius : 28 Miestas : Alytus
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Pir. 19 09 2011, 23:54 | |
| Su Panevėžiu atsargiai Aš gavau laišką savaitgalį, tipo skola už balandžio mėnesio jh kad nesudalyvavau ir nesumokėjau, sakė kol nesusimokėsiu tol neregins į jokias Pnvž parodas | |
|
| |
Laimis Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Xoloitzcuintle Pranešimų skaičius : 849 Amžius : 26 Miestas : Kaunas
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Antr. 20 09 2011, 00:13 | |
| | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Antr. 20 09 2011, 00:22 | |
| oi blem.... :DDDDDD Ieva, nezinau gal sestadieni gali? :DDD nu atrodo dar taip toli, nezinau kaip susideliot... | |
|
| |
dikis123 Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Antr. 20 09 2011, 00:27 | |
| Tai kaip tu gali, aš abi dienas galiu. | |
|
| |
Ugnyzaz Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Jorkšyro Terjeras,Vokiečių Aviganis Pranešimų skaičius : 676 Amžius : 23 Miestas : Šiauliai
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Antr. 20 09 2011, 01:17 | |
| - dikis123 rašo:
- Kodėl?
Nėr su kuo( transportas) ir be to esu pusiau serganti | |
|
| |
Tavo auginama šuns veislė : ,Rusų Žaisliukas' Pranešimų skaičius : 432 Amžius : 24 Miestas : Kaunas,Garliava.
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Antr. 20 09 2011, 19:33 | |
| | |
|
| |
Laimis Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Antr. 20 09 2011, 20:38 | |
| | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Antr. 20 09 2011, 20:42 | |
| raminta, kaip fainai tau. :) Floridoje turiu giminių. :D | |
|
| |
Viltux Professional handler
Tavo auginama šuns veislė : Tango & Bonny Pranešimų skaičius : 1151 Amžius : 25 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Antr. 20 09 2011, 21:57 | |
| Emma - dar nenoriu sakyt, kai nuspręsim tada Jau beveik žinau su kuo Panevežį dalyvausiu :D | |
|
| |
Emma12341 Professional handler
Tavo auginama šuns veislė : 2 dobermanai, cvergšnauceris Pranešimų skaičius : 1480 Amžius : 26 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Antr. 20 09 2011, 22:28 | |
| Aš jau žyyynau juačiu. | |
|
| |
Viltux Professional handler
Tavo auginama šuns veislė : Tango & Bonny Pranešimų skaičius : 1151 Amžius : 25 Miestas : Vilnius
| |
| |
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Kv. 22 09 2011, 19:27 | |
| - kamyzaz rašo:
- raminta, kaip fainai tau. :) Floridoje turiu giminių. :D
Labai fainai Musu draugai ten gyvena :) Och kad galėčiau ir tave pasiimčiau ir visus vedlius LABAI PASIILGSIU Bet to nedalyvausiu cacibuose bet praleisiu gera laika. | |
|
| |
marceborzoi Administratorius
Tavo auginama šuns veislė : PBGV, Zwergschnauzers Pranešimų skaičius : 2742 Amžius : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Pen. 23 09 2011, 14:26 | |
| - ivetaaa1 rašo:
- Su Panevėžiu atsargiai Aš gavau laišką savaitgalį, tipo skola už balandžio mėnesio jh kad nesudalyvavau ir nesumokėjau, sakė kol nesusimokėsiu tol neregins į jokias Pnvž parodas
Na šiaip teisingai, klubai taip ir turėtų daryti Vistiek gi jei registruojiesi, tai privalai sumokėti, o ar būsi parodoj ar ne, dalyvausi ar ne- tavo bėdos, o ne klubo, kuris skaičiuoja prizus tam tikram kiekiui žmonių, spausdina katalogus, daro numeriukus, o žmogus ne tik, kad nedalyvauja, bet ir nesumoka | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Št. 24 09 2011, 00:18 | |
| aš dalyvausiu vis dėl to. :D Pamatysit Airinskį. :) | |
|
| |
ivetaaa1 Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Špicas ir Volfšpicas Pranešimų skaičius : 533 Amžius : 28 Miestas : Alytus
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Št. 24 09 2011, 01:18 | |
| - marceborzoi rašo:
- ivetaaa1 rašo:
- Su Panevėžiu atsargiai Aš gavau laišką savaitgalį, tipo skola už balandžio mėnesio jh kad nesudalyvavau ir nesumokėjau, sakė kol nesusimokėsiu tol neregins į jokias Pnvž parodas
Na šiaip teisingai, klubai taip ir turėtų daryti Vistiek gi jei registruojiesi, tai privalai sumokėti, o ar būsi parodoj ar ne, dalyvausi ar ne- tavo bėdos, o ne klubo, kuris skaičiuoja prizus tam tikram kiekiui žmonių, spausdina katalogus, daro numeriukus, o žmogus ne tik, kad nedalyvauja, bet ir nesumoka Tai aš suprantu, sumokėjau tą vadinamą skolą | |
|
| |
dikis123 Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Št. 24 09 2011, 01:59 | |
| Man parašė iš Šiaulių klubo, kad ne parodoje reikia mokėti, o internetu XDDD Eisiu sumokėt ;DDD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Št. 24 09 2011, 02:04 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! | |
| |
|
| |
| Laisva tema !!! | |
|