| Laisva tema !!! | |
|
+26Brendonass kammi Karolina ir Evelina Goda.Š betukas Raminta123 gryte. jurgutea Kia Aivita auguste gab1 kamyzaz UgneWinner ivetaaa1 Skorpionė Ursule Shiba55 marceborzoi Kleo Emma12341 Laimis dikis123 Viltux Ugnyzaz ManGusta 30 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Viltux Professional handler
Tavo auginama šuns veislė : Tango & Bonny Pranešimų skaičius : 1151 Amžius : 25 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Kv. 28 07 2011, 21:24 | |
| - Emma12341 rašo:
- Jėzus, jūs pirma išsitaisykit savo puslapį LT kalba, nes visų kiek pažiūriu, tai pripezėta, daug rašybos/skyrybos klaidų.
Gali pasakyt kur pas mane klaidos? | |
|
| |
Laimis Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Xoloitzcuintle Pranešimų skaičius : 849 Amžius : 26 Miestas : Kaunas
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Kv. 28 07 2011, 21:24 | |
| Kad aš net savo psl nekuriu - Emma12341 rašo:
- Jėzus, jūs pirma išsitaisykit savo puslapį LT kalba, nes visų kiek pažiūriu, tai pripezėta, daug rašybos/skyrybos klaidų.
| |
|
| |
Emma12341 Professional handler
Tavo auginama šuns veislė : 2 dobermanai, cvergšnauceris Pranešimų skaičius : 1480 Amžius : 26 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Kv. 28 07 2011, 21:27 | |
| Am, esiu aš ir visų taisysiu. Užsiknisau Augustės puslapį tvarkydama, o dabar visų hendlerių Laimi, o čia šiaip ne tau buvo | |
|
| |
Laimis Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Xoloitzcuintle Pranešimų skaičius : 849 Amžius : 26 Miestas : Kaunas
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Kv. 28 07 2011, 21:28 | |
| Bet gal reikia sukurti Vis vien hendlingo mokinuosi ir eisiu į parodas... | |
|
| |
Kleo Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Ši cu,jorkšyro terjeras Pranešimų skaičius : 199 Amžius : 24 Miestas : Šiauliai
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Kv. 28 07 2011, 21:29 | |
| - Ugnyzaz rašo:
- Tvarkau puslapį :)
Geriau nedėk svetimų nuotraukų į savo puslapį . Kalbu apie nuotrauką Sushi (Džudi tėčio) iš Betelgeizės veislyno . | |
|
| |
Laimis Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Kv. 28 07 2011, 21:30 | |
| | |
|
| |
Tavo auginama šuns veislė : 2 dobermanai, cvergšnauceris Pranešimų skaičius : 1480 Amžius : 26 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Kv. 28 07 2011, 21:33 | |
| Parodyk kur. Kai žiūrėjau, gal praleidau. O šiaip Augos puslapis kur yra naujas, tai aš ten jį visą padariau. | |
|
| |
Laimis Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Kv. 28 07 2011, 21:34 | |
| O parašyta, kad nuotraukos saugomos autorinių teisių...? - Kleo rašo:
- Ugnyzaz rašo:
- Tvarkau puslapį :)
Geriau nedėk svetimų nuotraukų į savo puslapį . Kalbu apie nuotrauką Sushi (Džudi tėčio) iš Betelgeizės veislyno . | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Kv. 28 07 2011, 21:35 | |
| Nu bet aš tai labai supykčiau jei įdėtų mano foto. PAti norėjau rašyt, kad išimtų Anos nuotrauką | |
|
| |
Laimis Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Kv. 28 07 2011, 21:38 | |
| JAU radau Augos psl - Emma12341 rašo:
- Parodyk kur. Kai žiūrėjau, gal praleidau.
O šiaip Augos puslapis kur yra naujas, tai aš ten jį visą padariau. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Kv. 28 07 2011, 21:41 | |
| Patarimas visiems kurie daro savo puslapį Rašyti LT raidėmis Padaryti auto tikrinimą arba duoti tėvams patikrint Nedėti kitų foto be jų leidimo Jei neturit vietų iš konkursų nerašykit "Ukmergė CAC, JH - nieko" | |
|
| |
Laimis Junior handler
| |
| |
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Kv. 28 07 2011, 21:42 | |
| Koks tikslas rodyti jau parašytą žinutę? | |
|
| |
Ugnyzaz Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Jorkšyro Terjeras,Vokiečių Aviganis Pranešimų skaičius : 676 Amžius : 23 Miestas : Šiauliai
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Kv. 28 07 2011, 21:44 | |
| | |
|
| |
Ugnyzaz Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Jorkšyro Terjeras,Vokiečių Aviganis Pranešimų skaičius : 676 Amžius : 23 Miestas : Šiauliai
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Kv. 28 07 2011, 21:44 | |
| - Emma12341 rašo:
- Koks tikslas rodyti jau parašytą žinutę?
Joks :D | |
|
| |
dikis123 Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Jorkas Pranešimų skaičius : 893 Amžius : 26 Miestas : Šiauliai
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Kv. 28 07 2011, 21:53 | |
| - Emma12341 rašo:
- Patarimas visiems kurie daro savo puslapį
Rašyti LT raidėmis Padaryti auto tikrinimą arba duoti tėvams patikrint Nedėti kitų foto be jų leidimo Jei neturit vietų iš konkursų nerašykit "Ukmergė CAC, JH - nieko" Kodėl negaliu rašyti, daugelis rašo :) Tiesiog turiu foto ir rašau, kad nebūtų tuščia skiltis, gal žmonėms įdomu kokiose parodose esu dalyvavus, nebent turi omeny panaikinti tą 'JH: nieko'' ir daugiau palikti. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Kv. 28 07 2011, 21:55 | |
| Gali palikt, bet pasakysiu tik tiek, kad juokingai atrodo. jei visi taip daro būk išskirtinis | |
|
| |
Laimis Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Kv. 28 07 2011, 21:57 | |
| | |
|
| |
Ugnyzaz Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Kv. 28 07 2011, 22:02 | |
| | |
|
| |
dikis123 Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Jorkas Pranešimų skaičius : 893 Amžius : 26 Miestas : Šiauliai
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Kv. 28 07 2011, 22:03 | |
| Ema, žiūrėk keik klaidų ‘’Sveiki, esu Ema Jorgensen, esu hendlerė iš Vilniaus.’’ – stiliaus kalida. Reiktų rašyti ‘’ Sveiki, esu Ema Jorgensen, hendlerė iš Vilniaus.’’ ‘’Auginu du dobermanus: Vincą ir Vanillą, bei cvergšnaucerių veislės kalytę Mango. ‘’ – skirybos kalida. Reiktų rašyti ‘’ Auginu du dobermanus: Vincą ir Vanillą bei cvergšnaucerių veislės kalytę Mango. ‘’ ‘’ IEŠKAU ŽMONIŲ KURIE GALĖTŲ MANE NUVEŽTI Į ŠIAS PARODAS’’ – skirybos klaida. Reiktų rašyti ‘’ IEŠKAU ŽMONIŲ, KURIE GALĖTŲ MANE NUVEŽTI Į ŠIAS PARODAS’’ ‘’ Tada sužinojau apie tokį dalyką kaip jaunųjų vedlių mokyklą pas D. Jurkuvėnienę ir sudalyvavau pirmąjąme jaunųjų hendlerių konkurse Vilniaus CACIB 2009-12-19 su cvergšnauceriu.’’ – skirybos klaida. Reiktų rašyti ‘’ Tada sužinojau apie tokį dalyką, kaip jaunųjų vedlių mokyklą pas D. Jurkuvėnienę ir sudalyvavau pirmajame jaunųjų hendlerių konkurse Vilniaus CACIB 2009-12-19 su cvergšnauceriu.’’ „Aktyviai domėdamasi atradau patį nuostabiausią varijantą, kurio visiškai nesigailiu - cvergšnaucerį.’’ – stiliaus klaida. Reiktų rašyti “Aktyviai domėdamasi atradau patį nuostabiausią varijantą, kuriuo visiškai nesigailiu - cvergšnaucerį.“ Ir panašaus tipo klaidų yra daugiau. | |
|
| |
Ugnyzaz Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Kv. 28 07 2011, 22:09 | |
| Va va | |
|
| |
Laimis Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Kv. 28 07 2011, 22:10 | |
| Neįsivaizduojat kaip pas mane klaviatiūra birška | |
|
| |
dikis123 Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Kv. 28 07 2011, 22:11 | |
| Pas mane tyliai | |
|
| |
Laimis Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Kv. 28 07 2011, 22:13 | |
| Aš labai greit rašau savo puslapį " Apie mane " Šiandien apie dešimtą bus baigta :D bus taip www.hendlingas.weebly.com_______________ Dar per tele parašysiu vėliau | |
|
| |
dikis123 Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! Kv. 28 07 2011, 22:15 | |
| Tai rašyk, aš per 2 h padariau ir mažiau dar :D :D | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Laisva tema !!! | |
| |
|
| |
| Laisva tema !!! | |
|