| CAC Panevėžys 2 | |
|
+13ManGusta Ruta UgneWinner Juste auguste Kleo ivetaaa1 Emma12341 Miliukea Gabija kamyzaz gryte. marceborzoi 17 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
ivetaaa1 Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Špicas ir Volfšpicas Pranešimų skaičius : 533 Amžius : 28 Miestas : Alytus
| Temos pavadinimas: Re: CAC Panevėžys 2 Št. 09 04 2011, 00:02 | |
| Ai nusprendžiau, kad man sekasi, šiandien sužinojau kad varau, nors sakiau, kad nevarysiu į Pnvž, nu bet kai yra su kuo negaliu atsisakyt, kad ir kaip ten man nepatiko, vis geriau nei namie sėdėt.. Iš viso niekada nesitikėjau, kad taip dažnai važiuosiu į parodas, nors negaliu sakyt, kad man ten ypatingai sekasi, nu bet vistiek smagu ir kol yra galimybės tol važinėsiu ir dalyvausiu, gal kada pasiseks.. Kaip kažkas yra pasakęs: Viltis - durnių motina Nežinau su kuo eit į Jh, gerai, kad užsireginau. Noriu einamo šuns, jei tik priims mane į mašiną su šuniu, tai tada imsiu saviškį ir su juo dalyvausiu, nes kuo toliau tuo geriau jis elgiasi šituo klausimu ir net su svetimais eina kai aš einu iš paskos arba prieky :DDD | |
|
| |
Juste Junior han
Tavo auginama šuns veislė : Prancūzų buldogas Pranešimų skaičius : 93 Amžius : 27 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: CAC Panevėžys 2 Št. 09 04 2011, 01:50 | |
| Būsiu, dalyvausiu | |
|
| |
UgneWinner Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Anglų kokerspanielis Pranešimų skaičius : 573 Amžius : 25 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: CAC Panevėžys 2 Št. 09 04 2011, 14:48 | |
| Dėja, nedalyvausiu. Nieks negali nuvežti... | |
|
| |
Emma12341 Professional handler
Tavo auginama šuns veislė : 2 dobermanai, cvergšnauceris Pranešimų skaičius : 1480 Amžius : 26 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: CAC Panevėžys 2 Št. 09 04 2011, 23:00 | |
| | |
|
| |
Miliukea Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Sheltie Pranešimų skaičius : 400 Amžius : 28 Miestas : Panevėžys
| Temos pavadinimas: Re: CAC Panevėžys 2 Pir. 11 04 2011, 23:36 | |
| Būsiu ir aš, atidėjo kelionę :) Gal kas gali paskolinti šunį jauniesiems vedliams? :) | |
|
| |
Ruta Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Mopsas Pranešimų skaičius : 428 Amžius : 29 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: CAC Panevėžys 2 Antr. 12 04 2011, 22:38 | |
| Būsiu parodoj, tik ne JH, mat pavėlavau užsiregistruoti ;D į CACIB'us užsireginus likus savaitei iki parodos o čia jau savaitė per mažai | |
|
| |
Gabija Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Mittelschnauzer and zwergschnauzer Pranešimų skaičius : 569 Amžius : 28 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: CAC Panevėžys 2 Tr. 13 04 2011, 11:36 | |
| Jaunesnioji amžiaus grupė:
Armina Leonaitė Andrius Chaleckis Gabija Jakaitė
Vidurinioji amžiaus grupė:
Greta Tičkūnaitė Gabija Latvėnaitė Rugilė Marcinkevičiūtė Brigita Švenčionytė Erika Anilionytė Alina Larianova Emilija Burdulytė Ema Jorgensen Dominyka Kolesova Gabrielė Bražėnaitė Monika Gediminaitė Veronika Simėnaitė Justė Polikevičiūtė Danielius Omelajenko Ugnė Jurevičiūtė
Vyriausioji amžiaus grupė
Grytė Navardauskaitė Linda Ojala Lukas Burdulis Martyna Paliulytė Indrė Lebedevaitė Monika Čekytė Aivita Dainytė Agnė Cimermanaitė Dovilė Krikštaponytė Gerda Kavaliauskaitė Gintarė Urbonavičiūtė Rusnė Tamošaitytė Giedrė Šekštelytė Gabija Polanskytė Iveta Komičiūtė Rūta Radzevičiūtė Kamilė Dubikaltytė Gabrielė Tydmanaitė
| |
|
| |
Tavo auginama šuns veislė : 2 dobermanai, cvergšnauceris Pranešimų skaičius : 1480 Amžius : 26 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: CAC Panevėžys 2 Tr. 13 04 2011, 14:44 | |
| Kažkaip pakankamai mažai hendlerių... | |
|
| |
ManGusta Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Chinese Crested Pranešimų skaičius : 513
| Temos pavadinimas: Re: CAC Panevėžys 2 Tr. 13 04 2011, 16:19 | |
| - Emma12341 rašo:
- Kažkaip pakankamai mažai hendlerių...
Avtūška | |
|
| |
marceborzoi Administratorius
Tavo auginama šuns veislė : PBGV, Zwergschnauzers Pranešimų skaičius : 2742 Amžius : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: CAC Panevėžys 2 Tr. 13 04 2011, 21:55 | |
| | |
|
| |
kamyzaz Professional handler
Tavo auginama šuns veislė : cvergšnaucerės mamytė ir dukrytė Pranešimų skaičius : 1334 Amžius : 27 Miestas : Šiauliai
| Temos pavadinimas: Re: CAC Panevėžys 2 Tr. 13 04 2011, 22:35 | |
| | |
|
| |
ManGusta Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: CAC Panevėžys 2 Tr. 13 04 2011, 23:37 | |
| Manau, kad Panevėžys nėra taip baisu, kaip pas Avtūška Nebijokit, duos kokį triuką padaryt, pagainios ratais ir zigzagais ir viskas bus gerai :DDD | |
|
| |
Ruta Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Mopsas Pranešimų skaičius : 428 Amžius : 29 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: CAC Panevėžys 2 Tr. 13 04 2011, 23:54 | |
| aš taip norėjau pas Avtuško Nu nieko, su Brigita pasiausim parodoj užtat | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: CAC Panevėžys 2 Tr. 13 04 2011, 23:55 | |
| Man atrodo, kad čia vien dėl to kas buvo praeitą parodą, galbūt kai kas ir bijo Avtuško, o kai kurie nerado transporto ar šuns... Aš tai džiaugiuos - kuo mažiau konkurentų - tuo geriau | |
|
| |
ManGusta Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: CAC Panevėžys 2 Kv. 14 04 2011, 02:54 | |
| Tai, kad dėl transporto gali neatvykti į bet kokią parodą, bet vat Panevėžys išskirtinis jau :D Rūta - gera nuotaika + sekmė = geriausias receptas :)) | |
|
| |
marceborzoi Administratorius
Tavo auginama šuns veislė : PBGV, Zwergschnauzers Pranešimų skaičius : 2742 Amžius : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: CAC Panevėžys 2 Kv. 14 04 2011, 03:54 | |
| Man tai kaip tik pas jį įdomu, bent galvelę pasukt tenka, o ne daryt tą patį per tą patį | |
|
| |
jurgutea Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : golden retrievers Pranešimų skaičius : 167 Miestas : Kaunas
| Temos pavadinimas: Re: CAC Panevėžys 2 Kv. 14 04 2011, 23:34 | |
| oo kaip gailiuosi, kad neužsiregsitravau, nes žiauriai norėjau pas Avtuško, girdėjau daug gero apie jo teisėjavimą... nu nieko, kitą kartą, nes nenoriu savo storkos palikti vienos. | |
|
| |
Tavo auginama šuns veislė : cvergšnaucerės mamytė ir dukrytė Pranešimų skaičius : 1334 Amžius : 27 Miestas : Šiauliai
| Temos pavadinimas: Re: CAC Panevėžys 2 Pen. 15 04 2011, 01:12 | |
| Pats įdomiausias konkursas pas Viktorą buvo, toks netradicinis, ir daug fainiau yra negu pas teisėjus (neminėsiu) susraukusius, besivaipančius, daryt tą patį per tą patį. Tikiuso rasiu šunį jh'šui... | |
|
| |
ManGusta Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: CAC Panevėžys 2 Pen. 15 04 2011, 02:01 | |
| Smagu tai smagu ir man, bet kitiems vien baimės įvaro :DDD | |
|
| |
Aivita Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Labrador Retriever Pranešimų skaičius : 628 Amžius : 27 Miestas : Panevėžys
| Temos pavadinimas: Re: CAC Panevėžys 2 Pen. 15 04 2011, 02:20 | |
| jo, aš tai bijau visgi :D vid grupėj tai dar taip negaino bet kai pamačiau kaip vyr. grupėj.. :D jei dar teks su dideliu šunimi būti tai pražūsiu :D | |
|
| |
ivetaaa1 Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Špicas ir Volfšpicas Pranešimų skaičius : 533 Amžius : 28 Miestas : Alytus
| Temos pavadinimas: Re: CAC Panevėžys 2 Pen. 15 04 2011, 02:37 | |
| Ai bandysiu su dideliu, vistiek jau blogiau nebus, kaip bus taip bus, mažo neturiu, nebent parodoj ką rasčiau. O saviškio nenori, kad pasiimčiau :D Jūs čia negąsdinkit su tuo Avtuško, dar nebuvau pas jį :D | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: CAC Panevėžys 2 Pen. 15 04 2011, 03:24 | |
| Geras hendleris moka susitvarkyt įvairiose situacijose :P nu vieną kartą vidurinėj gainiojo, dabar pas dičkius, žiūrėsim ar kas skiriasi :DDD | |
|
| |
Ruta Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: CAC Panevėžys 2 Pen. 15 04 2011, 19:05 | |
| Man Viktoras kaip tik žiauriai patinka, nes taip įdomu pas jį, geriausiai atsispindi hendleris, je pradeda stresuot, ta ir šuo iš kart susimeto, bet jei yra ramus, linksmas patenkintas-super ;) | |
|
| |
ciliukas Junior h
Tavo auginama šuns veislė : cvergšnauceris Pranešimų skaičius : 71 Amžius : 27 Miestas : Vilnius
| |
| |
ivetaaa1 Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: CAC Panevėžys 2 Sk. 17 04 2011, 02:38 | |
| Jei yra norinčių dalyvaukit vietoj manęs. | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: CAC Panevėžys 2 | |
| |
|
| |
| CAC Panevėžys 2 | |
|