| Šiauliai | |
|
+34betukas karyncikas auguste ladydog GieE...>> Rūč. Dogyyy Shiba55 dausteja Rugile & Fanta Kia Ruta Aivita Ursule Monika_DHI Laura* juste0909 ManGusta Gabija goldzius Ligita airutis000 roske KaroJH Juste kamyzaz Reda marceborzoi jurgutea Emma12341 Skorpionė gryte. gab1 Miliukea 38 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
kamyzaz Professional handler
Tavo auginama šuns veislė : cvergšnaucerės mamytė ir dukrytė Pranešimų skaičius : 1334 Amžius : 27 Miestas : Šiauliai
| Temos pavadinimas: Re: Šiauliai Antr. 12 10 2010, 00:43 | |
| Na kiekvieno skonis, visiem niekad neitiksi, man patiko, nes buvo nepaprastai viskas, noreciau kad butu tokiu daugiau. Juk turi ne tik viska kaip robotas padaryt, o moket pasirodyt gerai is visu pusiu ir visokiose situacijose. | |
|
| |
Dogyyy Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Shiba inu Pranešimų skaičius : 559 Amžius : 31 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Šiauliai Antr. 12 10 2010, 00:46 | |
| Ai kad jis ten jau šūduką mala kaip reikalas. Kad ir tas I raidės 3-ise darymas . Nu nežinau... nesąmonė total košmar :D | |
|
| |
Gabija Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Mittelschnauzer and zwergschnauzer Pranešimų skaičius : 569 Amžius : 28 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Šiauliai Antr. 12 10 2010, 00:51 | |
| kai jis pradėjo šokt ir dainuot.... xDDD | |
|
| |
Skorpionė Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Auksaspalvis retriveris Pranešimų skaičius : 189 Amžius : 27 Miestas : Plungė
| Temos pavadinimas: Re: Šiauliai Antr. 12 10 2010, 00:53 | |
| | |
|
| |
betukas Jun
Tavo auginama šuns veislė : Pudeliai Pranešimų skaičius : 35 Amžius : 30
| Temos pavadinimas: Re: Šiauliai Antr. 12 10 2010, 01:03 | |
| Taigi smagu :))) Vis geriau, nei surūgęs, nieko nepatenkintas teisėjas :) Gal kas turit nuotraukų kokių? | |
|
| |
Miliukea Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Sheltie Pranešimų skaičius : 400 Amžius : 28 Miestas : Panevėžys
| Temos pavadinimas: Re: Šiauliai Antr. 12 10 2010, 01:16 | |
| Man patiko tas jūsų ratas, teisėjas bėgioja iš vidurio į išorę,tada vėl į vidurį įbėga ir greitai sustabdo, atrodo, kas pajuda tą išmeta :D manau vyr, grupėje įdomiau, nes duoda daugiau figūrų ir yra įdomiau, bet ringo dydis tai žiauriai žiauriai didelis :DD Buvo linksma. | |
|
| |
Shiba55 Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Šiba inu, "Sibiro haskis". Pranešimų skaičius : 429 Amžius : 27 Miestas : Kaunas, Garliava
| Temos pavadinimas: Re: Šiauliai Antr. 12 10 2010, 01:18 | |
| Mane tai irgi trukdytų, bet jeigu kokį vieną kartą tai nieko. | |
|
| |
Skorpionė Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Auksaspalvis retriveris Pranešimų skaičius : 189 Amžius : 27 Miestas : Plungė
| Temos pavadinimas: Re: Šiauliai Antr. 12 10 2010, 01:30 | |
| Aš turiu kelias nuotraukas FB, nieko gero ten :D. | |
|
| |
karyncikas Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Vokiečių aviganis Pranešimų skaičius : 188 Amžius : 27 Miestas : Druskininkai
| Temos pavadinimas: Re: Šiauliai Antr. 12 10 2010, 01:38 | |
| - Aivita rašo:
- Daugeliui davė trise daryti I ir manau gerai dar man patiko kai pasakė "tas kuris ateis pirmas pralaimi, tad darot kaip norit man taspats" :DDD arba kai rinko į penketuka tai sau dainuoja :DDD patiko šiaip kaip teisėjavo :)
COOL. Na šiaip iš pasakojimų, manau kad turėjo būti linksma. Geras hendleris turi būti viskam pasiruošęs. O dar taip linksmai teisėjas nusiteikęs buvo, išvis zeba. | |
|
| |
Tavo auginama šuns veislė : cvergšnaucerės mamytė ir dukrytė Pranešimų skaičius : 1334 Amžius : 27 Miestas : Šiauliai
| |
| |
Emma12341 Professional handler
Tavo auginama šuns veislė : 2 dobermanai, cvergšnauceris Pranešimų skaičius : 1480 Amžius : 26 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Šiauliai Antr. 12 10 2010, 02:21 | |
| O mes stovejom ir zvengem ;DD | |
|
| |
ivetaaa1 Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Špicas ir Volfšpicas Pranešimų skaičius : 533 Amžius : 28 Miestas : Alytus
| Temos pavadinimas: Re: Šiauliai Antr. 12 10 2010, 02:22 | |
| Reiktų man kada į tokį Jh ;DDDD | |
|
| |
ManGusta Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Chinese Crested Pranešimų skaičius : 513
| Temos pavadinimas: Re: Šiauliai Antr. 12 10 2010, 02:23 | |
| Nu baikit panos - buvo smagu juk! Visi žvengia už ringo,o tu žaidi žaidimą,kas greičiau sustings xDDD kūl juk! O šiaip tikrai buvo smagu :)) | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Šiauliai Antr. 12 10 2010, 02:28 | |
| | |
|
| |
ManGusta Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Chinese Crested Pranešimų skaičius : 513
| Temos pavadinimas: Re: Šiauliai Antr. 12 10 2010, 02:41 | |
| Čia vos ne sinchroninį plaukimą atlikom xDDD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Šiauliai Antr. 12 10 2010, 02:44 | |
| Nužudei xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD | |
|
| |
gab1 Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Takso mišrūnas ir Auksaspalvis Retriveris Pranešimų skaičius : 998 Amžius : 27 Miestas : Šiauliai
| Temos pavadinimas: Re: Šiauliai Antr. 12 10 2010, 03:18 | |
| Buvo žiauriai faina, ypač vyr.grupę stebėt :D Nerealus, žiauriai linksmas teisėjas, noriu vėl kada pas jį beeet ringo "didumas" tai daugiausiai su mažais šuniukais esantiems tinka :D ryt nedaug foto įmesiu | |
|
| |
Aivita Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Labrador Retriever Pranešimų skaičius : 628 Amžius : 27 Miestas : Panevėžys
| Temos pavadinimas: Re: Šiauliai Antr. 12 10 2010, 17:42 | |
| | |
|
| |
Skorpionė Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Šiauliai Antr. 12 10 2010, 20:01 | |
| Būtent, toks turi būti geras hendleris. Bet aš nesu tokia. Ko galima norėti jeigu dalyvauji penktą kartą ir kažkas tau trugdo susikaupti? :) Žiūrėti buvo tikrai smagu, bet pačiai tai nee :D | |
|
| |
Ruta Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Mopsas Pranešimų skaičius : 428 Amžius : 29 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Šiauliai Antr. 12 10 2010, 20:28 | |
| Man tai šitas konkursas buvo pats geriausias per visą savo gyvenimą , pagaliau 'pasitūsinau' ringe, teisėjas atsipalaidavęs, linksmas, tai ir hendleriam lengviau. Manau tai labai gera pamoka, kad mokėt ir super mažoj erdvėj viską atlikt be trikdžių , nepasimest . Labai norėčiau daugiau tokių išskirtinių konkursų, neįdomu visalaik tą patį daryt konkursuos ... | |
|
| |
gab1 Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Takso mišrūnas ir Auksaspalvis Retriveris Pranešimų skaičius : 998 Amžius : 27 Miestas : Šiauliai
| Temos pavadinimas: Re: Šiauliai Antr. 12 10 2010, 21:49 | |
| Pilnai pritariu Rūtai! Man šiaip labai patiko, tik va kai tokios mažos mergaitės per JH pradėjo kišt rankas ir glostyt, bei blaškyt šunį tikrai nepatiko Gal kokiuose CACIB'uose jis teisėjaus? Žiauriai vėl noriu pas jį | |
|
| |
Dogyyy Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Shiba inu Pranešimų skaičius : 559 Amžius : 31 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Šiauliai Tr. 13 10 2010, 00:06 | |
| Kaip nepasimest kai teisėjas vaiposi ir nesąmones daro ? :) Nors ir būdamas geras hendleris, visada gali sutrikti :) Man geriau ramūs, mandagūs bei malonūs teisėjai . | |
|
| |
Skorpionė Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Šiauliai Tr. 13 10 2010, 01:32 | |
| - Dogyyy rašo:
- Kaip nepasimest kai teisėjas vaiposi ir nesąmones daro ? :) Nors ir būdamas geras hendleris, visada gali sutrikti :) Man geriau ramūs, mandagūs bei malonūs teisėjai .
Mano nuomonė lygiai tokia pat. | |
|
| |
ciliukas Junior h
Tavo auginama šuns veislė : cvergšnauceris Pranešimų skaičius : 71 Amžius : 27 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Šiauliai Tr. 13 10 2010, 02:38 | |
| Ehh.. Man tai buvo ziaaauriai smagu tiek teisejas,tiek vaikai pasitusino ;DDD Kai taip teisejauja ne pas viena nera dirbtinumo, man patiko visi zvengia ringe, senai toki JH turejau | |
|
| |
veronika Juni
Tavo auginama šuns veislė : Šeltis Vardas:''Panda'' O mama Turi 4 Šelčius, ir 4 rusu tojterjerus. Pranešimų skaičius : 40 Amžius : 23 Miestas : Šiauliai
| Temos pavadinimas: Re: Šiauliai Tr. 13 10 2010, 20:53 | |
| na o mes su Doma ir Gabriele , Andium tai fotkinomes seip po parodos vevaiksioujom | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Šiauliai | |
| |
|
| |
| Šiauliai | |
|