| Vilnius VŠMB | |
|
+33Rūč. juste0909 Skorpionė Ruta Tomas.. airutis000 karyncikas Monika_DHI Ersa dausteja roske gryte. Juste ManGusta Geiste Shiba55 Kia Gabija auguste Žydrė Dogyyy canis gab1 KaroJH miglut marceborzoi kamyzaz ladydog Aivita Emma12341 goldzius GieE...>> Miliukea 37 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Monika_DHI Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Aliaskos malamutai ir dalmatinai Pranešimų skaičius : 264 Amžius : 26 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Vilnius VŠMB Št. 04 09 2010, 01:00 | |
| | |
|
| |
Shiba55 Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Šiba inu, "Sibiro haskis". Pranešimų skaičius : 429 Amžius : 27 Miestas : Kaunas, Garliava
| Temos pavadinimas: Re: Vilnius VŠMB Št. 04 09 2010, 01:06 | |
| Aš taip pat linkiu sėkmidės ryt visom, ir visiems. | |
|
| |
karyncikas Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Vokiečių aviganis Pranešimų skaičius : 188 Amžius : 27 Miestas : Druskininkai
| Temos pavadinimas: Re: Vilnius VŠMB Št. 04 09 2010, 03:24 | |
| Gal galėtų kas nors mane paimti nuo stoties iki parodos (su šuniuku)? | |
|
| |
ladydog Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Cvergšnauceriai (juodi su įsidabriu) ir Mitelšnauceriai (pipirai su druska) ir Berno Skalikas Pranešimų skaičius : 653 Amžius : 33 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Vilnius VŠMB Št. 04 09 2010, 03:30 | |
| ĖĖĖ marginos ir mane pafotkinkit kas netingėsit ringas žinot koks xDDD 4 | |
|
| |
Shiba55 Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Šiba inu, "Sibiro haskis". Pranešimų skaičius : 429 Amžius : 27 Miestas : Kaunas, Garliava
| Temos pavadinimas: Re: Vilnius VŠMB Št. 04 09 2010, 04:21 | |
| Aš. | |
|
| |
Gabija Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Mittelschnauzer and zwergschnauzer Pranešimų skaičius : 569 Amžius : 28 Miestas : Vilnius
| |
| |
gab1 Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Takso mišrūnas ir Auksaspalvis Retriveris Pranešimų skaičius : 998 Amžius : 27 Miestas : Šiauliai
| Temos pavadinimas: Re: Vilnius VŠMB Št. 04 09 2010, 12:48 | |
| | |
|
| |
Miliukea Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Sheltie Pranešimų skaičius : 400 Amžius : 28 Miestas : Panevėžys
| Temos pavadinimas: Re: Vilnius VŠMB Št. 04 09 2010, 20:34 | |
| Sėkmės, lauksiu rezultatų. :) | |
|
| |
marceborzoi Administratorius
Tavo auginama šuns veislė : PBGV, Zwergschnauzers Pranešimų skaičius : 2742 Amžius : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Vilnius VŠMB Št. 04 09 2010, 23:47 | |
| Na visai nebloga paroda Mano rezultatai: Cvergšnauceris Abiding Attila Of Maženis- puikiai 2. Kinų Kuoduotasis (HL) Hippy Gentle- puikiai 3. Basenji Taniel Valeri- l. perpektyvi, puppy BOB. Aš JH (su Atilu, teisėja N. Zienienė)- BIG-1 ir BIS-2. Vėliau manau turėsiu fotkių | |
|
| |
ladydog Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Cvergšnauceriai (juodi su įsidabriu) ir Mitelšnauceriai (pipirai su druska) ir Berno Skalikas Pranešimų skaičius : 653 Amžius : 33 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Vilnius VŠMB Sk. 05 09 2010, 01:04 | |
| Na ką mūsų rezai tokie: ANNIBALAS Sidabrinė Grandinėlė (Čiarlis) - CAC, N, BOB ANAIS ARMANI Prisirišimo Jausmas (Noja) - CAC, N, BOB Aš Profuose 5 vieta. Na ką sveikinu visus visus su laimėjimais ir tiesiog dalyvavimu | |
|
| |
Miliukea Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Sheltie Pranešimų skaičius : 400 Amžius : 28 Miestas : Panevėžys
| Temos pavadinimas: Re: Vilnius VŠMB Sk. 05 09 2010, 01:13 | |
| | |
|
| |
gab1 Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Takso mišrūnas ir Auksaspalvis Retriveris Pranešimų skaičius : 998 Amžius : 27 Miestas : Šiauliai
| Temos pavadinimas: Re: Vilnius VŠMB Sk. 05 09 2010, 01:59 | |
| WoW pavarei Marce! Sveikinu visus! | |
|
| |
Tavo auginama šuns veislė : PBGV, Zwergschnauzers Pranešimų skaičius : 2742 Amžius : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Vilnius VŠMB Sk. 05 09 2010, 02:57 | |
| Hey, pas ką fotkikių yra? :D | |
|
| |
ciliukas Junior h
Tavo auginama šuns veislė : cvergšnauceris Pranešimų skaičius : 71 Amžius : 27 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Vilnius VŠMB Sk. 05 09 2010, 02:59 | |
| Pas mane turetu kazkas buti,tik nzn kada sukelsiu ;DDD | |
|
| |
ladydog Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Vilnius VŠMB Sk. 05 09 2010, 03:40 | |
| | |
|
| |
roske Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Cvergšnauceriai ir Mitelšnauceris Pranešimų skaičius : 135 Amžius : 51 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Vilnius VŠMB Sk. 05 09 2010, 05:57 | |
| Nu Martyna PAGALIAU !!! Super ! Sveikinu | |
|
| |
Keturkojis
Tavo auginama šuns veislė : Vakarų škotijos baltasis terjeras Pranešimų skaičius : 2 Miestas : Kaunas
| Temos pavadinimas: Re: Vilnius VŠMB Sk. 05 09 2010, 18:52 | |
|
Paskutinį kartą redagavo Keturkojis, Antr. 07 09 2010, 16:57. Redaguota 1 kartą | |
|
| |
Miliukea Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Vilnius VŠMB Sk. 05 09 2010, 23:26 | |
| Šiandienos rezultatai pagal Grytę :) Jauniausioji grupė: 1. Gabrielė su pudeliu 2. Ugnė su basendžiu 3. Algirdas su afganu 4. Veronika su cvergu 5. Kažkoks berniukas su domiu
Vidurinė grupė: 1. Dominyka su pudeliu 2. Ema su fletu 3. Kamilė su miteliu 4. Nežino 5 Justė su vipetu
Vyriausioji grupė: 1. Urtė su vipetu 2. Martyna su cvergu 3. Grytė su špicu 4. Monika su cvergu 5. Brigita su kinu
Profų grupė: 1. Marina su cvergu 2. Marija su niufu 3. Miglė su domiu 4. Gintarė su afganu 5. Indrė su afganu.
:) Sveikinu. | |
|
| |
Juste Junior han
Tavo auginama šuns veislė : Prancūzų buldogas Pranešimų skaičius : 93 Amžius : 27 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Vilnius VŠMB Sk. 05 09 2010, 23:48 | |
| Aš irgi labai patenkinta šio savaitgalio reultatais. Pirmą dieną mano statytas Vipetas buvo įvertintas 'Puikiai' , antrąją 'Puikiai' beto gavo JN. O aš hendlerių konkursuose abi dienas buvau penkta | |
|
| |
ladydog Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Vilnius VŠMB Pir. 06 09 2010, 00:24 | |
| | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Vilnius VŠMB Pir. 06 09 2010, 00:39 | |
| Bulmastifas Bullstock's Rocky Mountain Man- puikiai, JN. Cvergšnauceris Abiding Attila Of Maženis- puikiai 2. Basenji Taniel Valeri- l. perpektyvi, puppy BOB. Aš JH (su Atilu, teisėja Z. Oleynikova)- BIG-2. Palyginime dėl BOB stačiau Basenji veteranę Felmeria For Christmas Eve Asiaczek ir taip pat ją vedžiau veislynų konkurse, kur veislynas gavo BIS-2 Sveikinimai visiems | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Vilnius VŠMB Pir. 06 09 2010, 01:13 | |
| KAS PAMETĖT RAKTUS? Buvo rasti raktai (berods 2 raktai ir su grandinėle), prie 4 ringo (kur šnauceriai buvo), šalia Auksės daiktų. Jei kažkas pasigedot- skambinkit į VŠMB, atidaviau raktus organizatoriams. | |
|
| |
Chilis Juni
Tavo auginama šuns veislė : Basendžis Pranešimų skaičius : 46 Amžius : 23 Miestas : Panevežys
| Temos pavadinimas: Re: Vilnius VŠMB Pir. 06 09 2010, 01:38 | |
| 4d Čilis ringe gavo LT CAC JH 3vieta 5d Čilis ringe gavo LT CAC JH 2vieta Sveikinu visus dalyvius | |
|
| |
miglut Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Mopsas Pranešimų skaičius : 252 Amžius : 32 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Vilnius VŠMB Pir. 06 09 2010, 03:33 | |
| - Miliukea rašo:
- Šiandienos rezultatai pagal Grytę :)
Jauniausioji grupė:
5. Kažkoks berniukas su domiu
Profų grupė: 1. Marina su cvergu 2. Marija su niufu 3. Miglė su domiu 4. Gintarė su afganu 5. Indrė su afganu. . Kokia čia veislė domis? ;DD Ir tas berniukas vardu Andrius Sveikinu visus su puikiais pasiekimais!! | |
|
| |
ladydog Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Vilnius VŠMB Pir. 06 09 2010, 04:06 | |
| domis čia Migle tavo šuns veislė ;D | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Vilnius VŠMB | |
| |
|
| |
| Vilnius VŠMB | |
|