| CACIB "Aukštaitijos Vasara'10" ir "Molėtų Mero Taurė'10" | |
|
+26brigita-gama auguste Skorpionė goldzius GieE...>> karyncikas roske Emma12341 gryte. Miliukea pineapple Monika jurgutea KaroJH gab1 Kia juste0909 Ruta kamyzaz airutis000 Aivita Dogyyy ladydog ManGusta Gintare marceborzoi 30 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
airutis000 Administratorius
Tavo auginama šuns veislė : Lygiaplaukiai retriveriai Pranešimų skaičius : 990 Amžius : 29 Miestas : Klaipėda
| Temos pavadinimas: Re: CACIB "Aukštaitijos Vasara'10" ir "Molėtų Mero Taurė'10" Kv. 08 04 2010, 18:50 | |
| As tada jei ka turiu 9 vietu palapine tai gal visi tilptumem, nes dar tame " koridoriui " telpa 3 zmones :D tai praktiskai tilptumem 12 zmoniu pas mane Ir beje Atrase is olandu kaimelio, as parasiau gal dar butu galimybe pasiderinti del kainos jei musu atvaziuotu daugiau ir as butu galimybe su palapinem zinoma mokamai tai jis atrase: Musu namai dvieju tipu, dideli, 2-ju aukstu. Mes orientuojames ramiam seimos poilsiui. 6 asmenu namas nakciai per iseigines 300 lt + PVM, 14 asmenu namas 600 lt + PVM. Patalyne 10 lt/zmoguj, galima su savo. Viskas nauja, visi patogumaj. Palapiniu stovyklos aisktele ( kurioje privaloma tureti tualetus, vandeni, siuksliadezes) planuojama irengti 2011 metais. Sunu mokestis 5 lt. Sunis privalu lakyti garduose tik namo viduje. Yra didele dengta veranda kurioje tilptu ir 20 gardu. Menamo namo viena puse tiesiog miske. Pats turiu 2 terjerus kuriems si teritorija yra rojus. Aciu. Arturas. Tai ka zn biski gal brangokai. | |
|
| |
ladydog Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Cvergšnauceriai (juodi su įsidabriu) ir Mitelšnauceriai (pipirai su druska) ir Berno Skalikas Pranešimų skaičius : 653 Amžius : 33 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: CACIB "Aukštaitijos Vasara'10" ir "Molėtų Mero Taurė'10" Kv. 08 04 2010, 19:18 | |
| Dieve tada jau geriau palatkės, načert tas sodybas | |
|
| |
Gintare Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : German shepherd & Bernese mountain dog Pranešimų skaičius : 554 Amžius : 31 Miestas : Klaipėda
| Temos pavadinimas: Re: CACIB "Aukštaitijos Vasara'10" ir "Molėtų Mero Taurė'10" Kv. 08 04 2010, 21:36 | |
| Darom tūūūsą palapinėse ir viskas. | |
|
| |
Dogyyy Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Shiba inu Pranešimų skaičius : 559 Amžius : 31 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: CACIB "Aukštaitijos Vasara'10" ir "Molėtų Mero Taurė'10" Kv. 08 04 2010, 22:08 | |
| Bet nepamirškit kad ir šunys turėtų tilpti ten palapkėse | |
|
| |
Gintare Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : German shepherd & Bernese mountain dog Pranešimų skaičius : 554 Amžius : 31 Miestas : Klaipėda
| Temos pavadinimas: Re: CACIB "Aukštaitijos Vasara'10" ir "Molėtų Mero Taurė'10" Kv. 08 04 2010, 22:13 | |
| Nu nu, mano meskanosis... mes tai narva turesim, gi pora dienu paroda, reiks saugot kaili .. :) | |
|
| |
Aivita Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Labrador Retriever Pranešimų skaičius : 628 Amžius : 27 Miestas : Panevėžys
| |
| |
marceborzoi Administratorius
Tavo auginama šuns veislė : PBGV, Zwergschnauzers Pranešimų skaičius : 2742 Amžius : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: CACIB "Aukštaitijos Vasara'10" ir "Molėtų Mero Taurė'10" Kv. 08 04 2010, 23:52 | |
| Nu ką žinau... Žiūrėsim- jei dar kartais išeis kažką su tom sodybom sugalvot, tai ok... O jei ne, tai aš asmeniškai neturiu nieko prieš palapines. | |
|
| |
ManGusta Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Chinese Crested Pranešimų skaičius : 513
| Temos pavadinimas: Re: CACIB "Aukštaitijos Vasara'10" ir "Molėtų Mero Taurė'10" Pen. 09 04 2010, 00:09 | |
| Oho,kaip brangiai Olandų kaimelis užsiprašė... tai jei kas - palapinės ''sodybą'' atstos :DD | |
|
| |
Dogyyy Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Shiba inu Pranešimų skaičius : 559 Amžius : 31 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: CACIB "Aukštaitijos Vasara'10" ir "Molėtų Mero Taurė'10" Pen. 09 04 2010, 00:22 | |
| Aš irgi nieko prieš už palapines tik tiek, kad aš neturiu palapinės Manau koks bio WC bus. Tereikės tik vandens snukučiui ir rankytėms ... ir pnš | |
|
| |
Tavo auginama šuns veislė : PBGV, Zwergschnauzers Pranešimų skaičius : 2742 Amžius : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: CACIB "Aukštaitijos Vasara'10" ir "Molėtų Mero Taurė'10" Pen. 09 04 2010, 00:25 | |
| Aš galėsiu priimt 1 žmogą į palapkę, nes dvivietė, o aš be šuns. | |
|
| |
airutis000 Administratorius
Tavo auginama šuns veislė : Lygiaplaukiai retriveriai Pranešimų skaičius : 990 Amžius : 29 Miestas : Klaipėda
| Temos pavadinimas: Re: CACIB "Aukštaitijos Vasara'10" ir "Molėtų Mero Taurė'10" Pen. 09 04 2010, 02:51 | |
| Arba tarkim dar jei kas nors tures palapine tai galim ten arti ziaurei pastetyri ir ten daiktus ir sunis sukrauti kad mums nesimaisytu.. Beje as irgi visai mielai ir palapkei miegociau bet ciuziniu reiks... | |
|
| |
ManGusta Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: CACIB "Aukštaitijos Vasara'10" ir "Molėtų Mero Taurė'10" Pen. 09 04 2010, 04:33 | |
| Aš turiu keturvietę palapinę!Kas jungsis prie manes?:DD | |
|
| |
Kia Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : irish soft coated wheathen terrier & shih tzu Pranešimų skaičius : 462 Amžius : 24 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: CACIB "Aukštaitijos Vasara'10" ir "Molėtų Mero Taurė'10" Pen. 09 04 2010, 05:14 | |
| turim keturviete ir dviviete,dviviete galėsim paskolint | |
|
| |
Gintare Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: CACIB "Aukštaitijos Vasara'10" ir "Molėtų Mero Taurė'10" Pen. 09 04 2010, 18:27 | |
| Kam tie čiužiniai? Pas mane pvz miegmaišis šiltutis, puikiai išsimiegojau :P | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: CACIB "Aukštaitijos Vasara'10" ir "Molėtų Mero Taurė'10" Pen. 09 04 2010, 18:40 | |
| Nu aš irgi visad miegmaišy miegu ir nereik man jokių čiuųžinių. Ai, kad ir kaip bebūtų- pasidarysim tūsą. Per daug tos sodybos nori iš mūsų Parodos vietoj turėtų leist pasistatyt palapines. Be to- naktį ten jaučiu tūsai bus, kaip visad CACIBuose būna... Prisivešim ko nors valgomo, skanaus ir užteks- bus laimės pilnos kelnės. Dar susirašysim vėliau gal per skype. | |
|
| |
Dogyyy Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: CACIB "Aukštaitijos Vasara'10" ir "Molėtų Mero Taurė'10" Pen. 09 04 2010, 19:47 | |
| Manau miegmaišių pilnai užteks ;) | |
|
| |
Gintare Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: CACIB "Aukštaitijos Vasara'10" ir "Molėtų Mero Taurė'10" Pen. 09 04 2010, 19:51 | |
| Dabar tiesiog visos susiskirstot pas ką miegat ir viskas :) Party | |
|
| |
ManGusta Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: CACIB "Aukštaitijos Vasara'10" ir "Molėtų Mero Taurė'10" Pen. 09 04 2010, 20:57 | |
| Nu Niekas nenori pas mus?:DD Pas mus didelė palapinė,vietos daug,laisvai atsistojus galima vaikščioti xDD | |
|
| |
jurgutea Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : golden retrievers Pranešimų skaičius : 167 Miestas : Kaunas
| Temos pavadinimas: Re: CACIB "Aukštaitijos Vasara'10" ir "Molėtų Mero Taurė'10" Pen. 09 04 2010, 21:16 | |
| mes jaučiu irgi būsime palapinėje :D jai tik leis parodos vietoje statyti- tad viskas idealu | |
|
| |
Dogyyy Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: CACIB "Aukštaitijos Vasara'10" ir "Molėtų Mero Taurė'10" Št. 10 04 2010, 01:43 | |
| Priimkit mane kas nors | |
|
| |
Aivita Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Labrador Retriever Pranešimų skaičius : 628 Amžius : 27 Miestas : Panevėžys
| Temos pavadinimas: Re: CACIB "Aukštaitijos Vasara'10" ir "Molėtų Mero Taurė'10" Št. 10 04 2010, 01:54 | |
| Aš vieta iškart užsisakau pas kažką kas priims , bet dar dėl visko nežinau, nes priklauso kaip vyksiu | |
|
| |
ManGusta Junior handler
| |
| |
Dogyyy Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: CACIB "Aukštaitijos Vasara'10" ir "Molėtų Mero Taurė'10" Št. 10 04 2010, 03:32 | |
| Jungiuosi, jei tik prijamat :D | |
|
| |
Kia Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : irish soft coated wheathen terrier & shih tzu Pranešimų skaičius : 462 Amžius : 24 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: CACIB "Aukštaitijos Vasara'10" ir "Molėtų Mero Taurė'10" Št. 10 04 2010, 04:16 | |
| - Aivita rašo:
- Aš vieta iškart užsisakau pas kažką kas priims , bet dar dėl visko nežinau, nes priklauso kaip vyksiu
Galiu tau duot dvivietę palapinę. p.s.kur šunį bus galima nupraust? | |
|
| |
Aivita Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: CACIB "Aukštaitijos Vasara'10" ir "Molėtų Mero Taurė'10" Št. 10 04 2010, 04:18 | |
| Tai kad aš norėčiau labiau bendrijoj miegot kad vienai su Fidji nebūtu liūdna :DD
ežere arba niekur kaip manau | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: CACIB "Aukštaitijos Vasara'10" ir "Molėtų Mero Taurė'10" | |
| |
|
| |
| CACIB "Aukštaitijos Vasara'10" ir "Molėtų Mero Taurė'10" | |
|