| CACIB "Aukštaitijos Vasara'10" ir "Molėtų Mero Taurė'10" | |
|
+26brigita-gama auguste Skorpionė goldzius GieE...>> karyncikas roske Emma12341 gryte. Miliukea pineapple Monika jurgutea KaroJH gab1 Kia juste0909 Ruta kamyzaz airutis000 Aivita Dogyyy ladydog ManGusta Gintare marceborzoi 30 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Miliukea Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Sheltie Pranešimų skaičius : 400 Amžius : 28 Miestas : Panevėžys
| Temos pavadinimas: Re: CACIB "Aukštaitijos Vasara'10" ir "Molėtų Mero Taurė'10" Sk. 23 05 2010, 14:22 | |
| Jei nenori tai ir nemiegok su manim, Aivita :DDD Aš namelyje miegosiu, gal bus liūdna, bet ryte susimatysim kažkur parodoj :DD | |
|
| |
Aivita Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Labrador Retriever Pranešimų skaičius : 628 Amžius : 27 Miestas : Panevėžys
| Temos pavadinimas: Re: CACIB "Aukštaitijos Vasara'10" ir "Molėtų Mero Taurė'10" Sk. 23 05 2010, 15:56 | |
| Indre aš radau kur miegot, ir netikėtai, bet ten pats geriausias dalykas (aš ne apie autobusu stoti Gintare) :D | |
|
| |
Miliukea Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Sheltie Pranešimų skaičius : 400 Amžius : 28 Miestas : Panevėžys
| Temos pavadinimas: Re: CACIB "Aukštaitijos Vasara'10" ir "Molėtų Mero Taurė'10" Pir. 24 05 2010, 00:24 | |
| Pats geriausias? Geresnis už namelį prie ežero? Negali būt :D Turbūt miegosi prie parodos vietos palapkę pasistačius. :D | |
|
| |
Aivita Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Labrador Retriever Pranešimų skaičius : 628 Amžius : 27 Miestas : Panevėžys
| Temos pavadinimas: Re: CACIB "Aukštaitijos Vasara'10" ir "Molėtų Mero Taurė'10" Pir. 24 05 2010, 00:40 | |
| na man kol kas geriausias Be to šuns kankinimas miegot prie vandens telkiniop ir ten jo neleist aš šiaip visai norėčiau ir su tavimi, bet niekaip apsispręsti negaliu
Paskutinį kartą redagavo Aivita, Pir. 24 05 2010, 17:08. Redaguota 1 kartą | |
|
| |
jurgutea Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : golden retrievers Pranešimų skaičius : 167 Miestas : Kaunas
| Temos pavadinimas: Re: CACIB "Aukštaitijos Vasara'10" ir "Molėtų Mero Taurė'10" Pir. 24 05 2010, 17:04 | |
| Man ta pati bėda- nėra kur nakvoti įtariu, kad teks palapinėje | |
|
| |
KaroJH Junior handler
Pranešimų skaičius : 235 Amžius : 32 Miestas : Vilnius
| |
| |
Gintare Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : German shepherd & Bernese mountain dog Pranešimų skaičius : 554 Amžius : 31 Miestas : Klaipėda
| Temos pavadinimas: Re: CACIB "Aukštaitijos Vasara'10" ir "Molėtų Mero Taurė'10" Pir. 24 05 2010, 20:33 | |
| Aha, tu prašmatniam namelyje o mes nežinau dabar net kur... | |
|
| |
Dogyyy Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Shiba inu Pranešimų skaičius : 559 Amžius : 31 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: CACIB "Aukštaitijos Vasara'10" ir "Molėtų Mero Taurė'10" Pir. 24 05 2010, 21:49 | |
| Aš irgi nesigaudau kur nakvoti reiks :D | |
|
| |
Aivita Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: CACIB "Aukštaitijos Vasara'10" ir "Molėtų Mero Taurė'10" Pir. 24 05 2010, 21:50 | |
| autobusu stotį :D | |
|
| |
Dogyyy Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Shiba inu Pranešimų skaičius : 559 Amžius : 31 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: CACIB "Aukštaitijos Vasara'10" ir "Molėtų Mero Taurė'10" Pir. 24 05 2010, 22:03 | |
| Wyyyyy Gal stotis netoli parodos vietos ? Būtų pats tas Bet aš jau dabar čia rimtai ieškau :D | |
|
| |
Aivita Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: CACIB "Aukštaitijos Vasara'10" ir "Molėtų Mero Taurė'10" Pir. 24 05 2010, 22:07 | |
| parodos vietoje? :DDD jei geras ora tai po atviru dangum viskas būtu visai nieko :DDD | |
|
| |
Dogyyy Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: CACIB "Aukštaitijos Vasara'10" ir "Molėtų Mero Taurė'10" Pir. 24 05 2010, 22:10 | |
| Vistiek reikia palapkės :D Pas mane tokia neegzistuoja :D | |
|
| |
Aivita Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: CACIB "Aukštaitijos Vasara'10" ir "Molėtų Mero Taurė'10" Pir. 24 05 2010, 22:12 | |
| Jei tuėčiau tokia priimčiau(ir pati neieškočiau kur prisiglaust) Bet aš jos neturiu, bet radau kur būsiu, tačiau vis svarstau ar to žmogaus nepakvietus pas kita žmogu kurio dar klaausiu visko visko visko :D | |
|
| |
Dogyyy Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: CACIB "Aukštaitijos Vasara'10" ir "Molėtų Mero Taurė'10" Pir. 24 05 2010, 22:15 | |
| Sudėtingai sudėtingai pas tave :D O tai dėl namelių nuomos jau viskas nuspręsta, kad nebenuomuosim ? :D Kai reikia susirasti nakvynę, visi palapkių turėtojai dingsta | |
|
| |
Aivita Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: CACIB "Aukštaitijos Vasara'10" ir "Molėtų Mero Taurė'10" Pir. 24 05 2010, 22:16 | |
| | |
|
| |
ladydog Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Cvergšnauceriai (juodi su įsidabriu) ir Mitelšnauceriai (pipirai su druska) ir Berno Skalikas Pranešimų skaičius : 653 Amžius : 33 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: CACIB "Aukštaitijos Vasara'10" ir "Molėtų Mero Taurė'10" Antr. 25 05 2010, 01:22 | |
| Gal mes vietelę turėsime | |
|
| |
Ruta Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Mopsas Pranešimų skaičius : 428 Amžius : 29 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: CACIB "Aukštaitijos Vasara'10" ir "Molėtų Mero Taurė'10" Kv. 27 05 2010, 20:51 | |
| Aš pabandysiu dar tėvų išzyst, kad leistų tą naktelę kartu panakvot tada galėčiau ir palapinę paimt, viską ... O su šunim šiyoj parodoj tai tikrai problemų neturiu, net pasirinkimas yra | |
|
| |
gab1 Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Takso mišrūnas ir Auksaspalvis Retriveris Pranešimų skaičius : 998 Amžius : 27 Miestas : Šiauliai
| Temos pavadinimas: Re: CACIB "Aukštaitijos Vasara'10" ir "Molėtų Mero Taurė'10" Št. 29 05 2010, 17:34 | |
| Aš šunį į JH turėčiau, jei tik užsireginčiau, nakvočiau tikriausiai palapkėj, bet problema - nėr su kuom varyt, nors užsimušk | |
|
| |
ladydog Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Cvergšnauceriai (juodi su įsidabriu) ir Mitelšnauceriai (pipirai su druska) ir Berno Skalikas Pranešimų skaičius : 653 Amžius : 33 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: CACIB "Aukštaitijos Vasara'10" ir "Molėtų Mero Taurė'10" Pir. 31 05 2010, 22:18 | |
| Varyt? am nežiau su mum varo marce, jei niekas daugiau nevaro, manau priimsime. Reik motinos sulaukti or tu nort iš Vln? ;D | |
|
| |
Gintare Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : German shepherd & Bernese mountain dog Pranešimų skaičius : 554 Amžius : 31 Miestas : Klaipėda
| Temos pavadinimas: Re: CACIB "Aukštaitijos Vasara'10" ir "Molėtų Mero Taurė'10" Pir. 31 05 2010, 22:20 | |
| iš Šiaulių :D Bet pakeliui jums, galit pajams | |
|
| |
Dogyyy Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: CACIB "Aukštaitijos Vasara'10" ir "Molėtų Mero Taurė'10" Pir. 31 05 2010, 22:30 | |
| - ladydog rašo:
- Varyt? am nežiau su mum varo marce, jei niekas daugiau nevaro, manau priimsime. Reik motinos sulaukti or tu nort iš Vln? ;D
Aaaa !!! Palauk, aš gi dar varau :D užsirezervavus vietikę esu :D | |
|
| |
ladydog Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: CACIB "Aukštaitijos Vasara'10" ir "Molėtų Mero Taurė'10" Pir. 31 05 2010, 22:50 | |
| Rimtai? Tada užsirašau, sorry pas mane gi mities nepakankamumas :D Gerai užsirašau | |
|
| |
Dogyyy Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: CACIB "Aukštaitijos Vasara'10" ir "Molėtų Mero Taurė'10" Pir. 31 05 2010, 23:41 | |
| Aha, tikrai :D Ufff | |
|
| |
gab1 Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Takso mišrūnas ir Auksaspalvis Retriveris Pranešimų skaičius : 998 Amžius : 27 Miestas : Šiauliai
| Temos pavadinimas: Re: CACIB "Aukštaitijos Vasara'10" ir "Molėtų Mero Taurė'10" Tr. 02 06 2010, 18:30 | |
| Nu va, radau su kuom varyt, dabar galvoju regintis į JH vienai ar dviem dienom, ar išvis nesiregint. Su kuo eit turiu..
Ką patartumėt? | |
|
| |
karyncikas Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Vokiečių aviganis Pranešimų skaičius : 188 Amžius : 27 Miestas : Druskininkai
| |
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: CACIB "Aukštaitijos Vasara'10" ir "Molėtų Mero Taurė'10" | |
| |
|
| |
| CACIB "Aukštaitijos Vasara'10" ir "Molėtų Mero Taurė'10" | |
|