| Lietuvos Jaunųjų Vedlių Čempionatas | |
|
+12ievutuka gryte. Gintare airutis000 miglut dominyka38 Shiba55 auguste Liw KaroJH Monika marceborzoi 16 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
marceborzoi Administratorius
Tavo auginama šuns veislė : PBGV, Zwergschnauzers Pranešimų skaičius : 2742 Amžius : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Lietuvos Jaunųjų Vedlių Čempionatas Kv. 26 11 2009, 07:07 | |
| Perkeliu informaciją į šį forumą- Augustė (LJVK atstovė): "Kaip jau žinote, artėja Jaunųjų vedlių čempionatas, esu įpareigota surinkti jūsų kontaktinius duomenis, kad galėčiau perduoti jums informaciją apie jaunųjų vedlių klubo veiklą ir čempionatą. Prašau rašyti man į el. paštą jvk.auguste@gmail.com (rašykite tik parodose jau dalyvaujantys vedliai) laukiu jūsų laiškų. Iki susirašymo ir susimatymo." Na ką, lauksim čempo | |
|
| |
Monika Junior handl
Tavo auginama šuns veislė : Šeltis, marmurinis Pranešimų skaičius : 110 Amžius : 28 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Lietuvos Jaunųjų Vedlių Čempionatas Kv. 26 11 2009, 18:28 | |
| Gal ką žinot apie jį plačiau ? | |
|
| |
Tavo auginama šuns veislė : PBGV, Zwergschnauzers Pranešimų skaičius : 2742 Amžius : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Lietuvos Jaunųjų Vedlių Čempionatas Kv. 26 11 2009, 20:32 | |
| Tai parašyk į el. paštą, kuris nurodytas. Arba gali bone.lt JH klube pasiteirauti temoje, kurią Augustė paskelbė. | |
|
| |
KaroJH Junior handler
Pranešimų skaičius : 235 Amžius : 32 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Lietuvos Jaunųjų Vedlių Čempionatas Kv. 26 11 2009, 21:16 | |
| Ei, davai paaiškinkit kas čia do daiktas? :D | |
|
| |
Liw Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : 'Jorkšyro terjeras' Pranešimų skaičius : 629 Amžius : 27 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Lietuvos Jaunųjų Vedlių Čempionatas Kv. 26 11 2009, 22:50 | |
| Aš parašiau vakar. Taip smalsu, bet nesulaukiau dar atsakymo. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Lietuvos Jaunųjų Vedlių Čempionatas Kv. 26 11 2009, 23:52 | |
| Vyksta Gruodžio CACIB'ų išvakarėse, ar tai per pačius CACIB'us. Būtų gerai daugiau info gaut. | |
|
| |
auguste Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Australu avigane Pranešimų skaičius : 471 Amžius : 26 Miestas : Vilnius žverynas
| Temos pavadinimas: Re: Lietuvos Jaunųjų Vedlių Čempionatas Sk. 29 11 2009, 03:54 | |
| O tai kada jis vyks per parodos jh konkursa? | |
|
| |
Shiba55 Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Šiba inu, "Sibiro haskis". Pranešimų skaičius : 429 Amžius : 27 Miestas : Kaunas, Garliava
| |
| |
dominyka38 Junio
Tavo auginama šuns veislė : jorksyro terjeras&jorksyro terjeras Pranešimų skaičius : 56 Amžius : 24 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Lietuvos Jaunųjų Vedlių Čempionatas Antr. 01 12 2009, 01:17 | |
| o kas vaziuoja? as tai vaziuoju baisiai laukiu!!sekmes visiem | |
|
| |
Liw Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : 'Jorkšyro terjeras' Pranešimų skaičius : 629 Amžius : 27 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Lietuvos Jaunųjų Vedlių Čempionatas Antr. 01 12 2009, 01:22 | |
| Manau, kad beveik visos forumietės važiuoja ir visos laukia ne mažiau kaip tu ;D | |
|
| |
miglut Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Mopsas Pranešimų skaičius : 252 Amžius : 32 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Lietuvos Jaunųjų Vedlių Čempionatas Antr. 01 12 2009, 02:38 | |
| Aš tai nevažiuosiu,manau ,kad dar per mažai dirbus esu | |
|
| |
airutis000 Administratorius
Tavo auginama šuns veislė : Lygiaplaukiai retriveriai Pranešimų skaičius : 990 Amžius : 29 Miestas : Klaipėda
| Temos pavadinimas: Re: Lietuvos Jaunųjų Vedlių Čempionatas Antr. 01 12 2009, 02:43 | |
| Ten kaip supratau is pasakojimo vieno zmogaus ten is pradziu kaip studijos buna kaip paskaita ir per ja kaip ir pasimokini | |
|
| |
Liw Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Lietuvos Jaunųjų Vedlių Čempionatas Antr. 01 12 2009, 02:54 | |
| Taigi sakei, kad dalyvausi, Miglut | |
|
| |
Gintare Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : German shepherd & Bernese mountain dog Pranešimų skaičius : 554 Amžius : 31 Miestas : Klaipėda
| Temos pavadinimas: Re: Lietuvos Jaunųjų Vedlių Čempionatas Antr. 01 12 2009, 04:23 | |
| O tai čia kaip, jau jei dalyvauji Cacibe, tai ir ten tas čempionatas skaitos? | |
|
| |
gryte. Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Zwergschnauzer Pranešimų skaičius : 312 Amžius : 29 Miestas : Kaunas.
| Temos pavadinimas: Re: Lietuvos Jaunųjų Vedlių Čempionatas Antr. 01 12 2009, 04:26 | |
| | |
|
| |
Gintare Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : German shepherd & Bernese mountain dog Pranešimų skaičius : 554 Amžius : 31 Miestas : Klaipėda
| Temos pavadinimas: Re: Lietuvos Jaunųjų Vedlių Čempionatas Antr. 01 12 2009, 18:53 | |
| O diev. | |
|
| |
miglut Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Mopsas Pranešimų skaičius : 252 Amžius : 32 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Lietuvos Jaunųjų Vedlių Čempionatas Antr. 01 12 2009, 21:36 | |
| - Gintare rašo:
- O tai čia kaip, jau jei dalyvauji Cacibe, tai ir ten tas čempionatas skaitos?
Aj taj tada jo dalyvausiu,as irgi galvojau,kad cia atskirai kada bus Susipainiojau visaj.. | |
|
| |
Gintare Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Lietuvos Jaunųjų Vedlių Čempionatas Antr. 01 12 2009, 21:38 | |
| O aš manau, kad neverta dar esu dalyvaut čempionate, būčiau žinojus, būčiau nesireginus | |
|
| |
Liw Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Lietuvos Jaunųjų Vedlių Čempionatas Antr. 01 12 2009, 23:06 | |
| Mano pirmoji paroda buvo čempionatas xDDD | |
|
| |
miglut Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Lietuvos Jaunųjų Vedlių Čempionatas Antr. 01 12 2009, 23:13 | |
| Kaip jau supratau tai bus ir mano pirmoji paroda | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Lietuvos Jaunųjų Vedlių Čempionatas Tr. 09 12 2009, 05:50 | |
| PASKELBIU NAUJIENAS IR ŠIAME FORUME
Cituoju:
LJVK atstovė Augustė (jvk.auguste@gmail.com):
"Turbūt jau nekantraujate gauti informaciją, labai atsiprašome, bet anksčiau niekaip negalėjome. Tad svarbiausieji reikalai. * Pranešame, kad čempionatas vyks 2009.12.19 dalyvauti galės visi užsiregistravę į šią parodą. * Be to, vyks seminaras, visą informaciją pranešime kitą savaitę, greičiausiai bus penktadienį, dieną prieš čempionatą. * Visi, kurie dar nėra klubo nariais, galės jais tapti užpildę anketą, kurią jau daugeliui siunčiau (pakartotinai pildyti nereikės) ir parodos metu atnešę tėvų sutikimus (prisegiau formą) bei susimokėję stojamąjį (10 Lt. - vienkartinį) ir metinį (10Lt. - kasmetinį) mokestį. Gausite klubo nario kortelę. *Prašau visų pildžiusių pasiekimų kortelę, su teisėjų parašais atskanuoti ir atsiųsti man el. paštu, o tie, kurie kortelės neturėjo ar gavo ją vėliau, nei pradėjo dalyvauti parodose, surašykite savo parodų pasiekimus ir taškus elektroniniame laiške ir taip pat atsiųskite man iki 2009 - 12 - 14. * Kol kas dar nėra nuspręsta ar užskaitysime taškus, ne klubo nariams, bet visa tai pranešime kitą savaitę, todėl visų prašome siųsti savo rezultatus. * Dėmesio kitais metais bus apdovanojami ir Profesionalų grupės vedliai, taškai kitiems metams renkami nuo šių metų čempionato. * Čempionato taškai pradedami skaičiuoti nuo praeitų metų gruodžio mėnesio jaunų vedlių čempionato, o šių metų čempionato taškai skaičiuojami kitiems metams.
Tad šiam kartui tiek, jei kils klausimų rašykite ar skambinkite. Laukiu jūsų rezultatų." | |
|
| |
Monika Junior handl
Tavo auginama šuns veislė : Šeltis, marmurinis Pranešimų skaičius : 110 Amžius : 28 Miestas : Vilnius
| |
| |
Gintare Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: Lietuvos Jaunųjų Vedlių Čempionatas Pen. 11 12 2009, 01:43 | |
| Aš turėjau galvoje Gruodžio cacibą Vilniuj | |
|
| |
ievutuka J
Tavo auginama šuns veislė : cvergšnauceris Pranešimų skaičius : 16 Amžius : 33 Miestas : Klaipėda
| Temos pavadinimas: Re: Lietuvos Jaunųjų Vedlių Čempionatas Sk. 13 12 2009, 21:40 | |
| Aš praeitais metais dalyvavau, pati to nežinodama :D Šį kart dėja nevažiuoju. | |
|
| |
airutis000 Administratorius
Tavo auginama šuns veislė : Lygiaplaukiai retriveriai Pranešimų skaičius : 990 Amžius : 29 Miestas : Klaipėda
| Temos pavadinimas: Re: Lietuvos Jaunųjų Vedlių Čempionatas Sk. 13 12 2009, 21:46 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Lietuvos Jaunųjų Vedlių Čempionatas | |
| |
|
| |
| Lietuvos Jaunųjų Vedlių Čempionatas | |
|