| JH susitikimai Vilniuje | |
|
+42Emilija.B Ursule Karolina ir Evelina UgneWinner karyncikas ivetaaa1 dausteja Juste Gabija auguste Monika_DHI goldzius gab1 zix Miliukea roske Aivita Monika pineapple juste0909 ciliukas Roberta. Rūč. canis Laura* ladydog Ersa kamyzaz Kia Dogyyy Emma12341 miglut Ruta Shiba55 airutis000 Gintare Geiste ManGusta GieE...>> KaroJH marceborzoi Liw 46 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Dogyyy Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Shiba inu Pranešimų skaičius : 559 Amžius : 31 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Antr. 19 04 2011, 03:23 | |
| | |
|
| |
ivetaaa1 Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Špicas ir Volfšpicas Pranešimų skaičius : 533 Amžius : 28 Miestas : Alytus
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Antr. 19 04 2011, 04:12 | |
| Kaip ir žadu būt, gal kas nors norėtų ir galėtų pabūti mano "gidu" nes žinokit rimtai aš nuo stoties ten niekaip neatsidursiu, per daug žiopla esu.... | |
|
| |
Ursule Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Basetai ir šiukrčiaplaukiai taksai Pranešimų skaičius : 367 Amžius : 26 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Antr. 19 04 2011, 14:55 | |
| Iveta , tu su traukiniu ?? Nes jei su traukiniu nuo stoties sėsk į 16 ir laimingai nuvažiuosi iki Karoliniškių st. ( ten patariu lipti, nes trumpiausiai eiti iki susitikimo vietos :)) | |
|
| |
auguste Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Australu avigane Pranešimų skaičius : 471 Amžius : 26 Miestas : Vilnius žverynas
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Antr. 19 04 2011, 15:44 | |
| As busiu :) Ir Monika Čekytė bus ;) | |
|
| |
ivetaaa1 Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Špicas ir Volfšpicas Pranešimų skaičius : 533 Amžius : 28 Miestas : Alytus
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Antr. 19 04 2011, 16:20 | |
| - Ursule rašo:
- Iveta , tu su traukiniu ?? Nes jei su traukiniu nuo stoties sėsk į 16 ir laimingai nuvažiuosi iki Karoliniškių st. ( ten patariu lipti, nes trumpiausiai eiti iki susitikimo vietos :))
Kur jau aš tau su traukiniu, pas mus tokių nėra :DDDD Atvažiuosiu su autobusu Augustė mane "paglobos" :) | |
|
| |
Ursule Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Basetai ir šiukrčiaplaukiai taksai Pranešimų skaičius : 367 Amžius : 26 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Antr. 19 04 2011, 17:15 | |
| :DDD Ką aš ten žinau :D Wyyy, kiek daug bus. Gal vis tik Jakub'a atsivežti ? ar ne ?? | |
|
| |
Ursule Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Antr. 19 04 2011, 17:52 | |
| Nusprendžiau Jakub'o nesivesti. Visi jį pamatys turbūt Alytuje, o jei ne ten tai Molėtuose ;) | |
|
| |
Karolina98 J
Tavo auginama šuns veislė : Šeltis Pranešimų skaičius : 16 Amžius : 26 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Antr. 19 04 2011, 18:24 | |
| Jeeee!!! Bus meet'as :) | |
|
| |
Ursule Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Antr. 19 04 2011, 19:11 | |
| Gal sąrašiukas koks yra kas bus ?? Aš galėsiu pafotkinti jei reikės ir fotika galiu parūpinti jei niekas nesiveš, bet jie veš visvien ir savo atvešiu. | |
|
| |
ivetaaa1 Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Antr. 19 04 2011, 19:13 | |
| Aš tikrai pasiimsiu, jau kaip ir viskas suplanuota, liko tik tėtei pranešt, kad išvažiuoju... :DD | |
|
| |
Ruta Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Mopsas Pranešimų skaičius : 428 Amžius : 29 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Antr. 19 04 2011, 23:07 | |
| Andre, o gal ir tu busi? | |
|
| |
ivetaaa1 Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Tr. 20 04 2011, 02:13 | |
| Aišku bus, taigi pati organizavo nėra reikalo jai nebūt :DD Būsiu ir aš, bet kažkodėl neprižadu, nes man nesitiki, kad taip gali būt Ir šunį susiradau, jei kas ne taip iš karto atsiprašau, nes aš to šuns gerai nepažįstu, tik su šeimininke bendrauju, tai ji man jį atveš :D | |
|
| |
Dogyyy Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Shiba inu Pranešimų skaičius : 559 Amžius : 31 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Tr. 20 04 2011, 03:54 | |
| Būsiu būsiu, kur aš dėsiuos :D | |
|
| |
Ursule Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Tr. 20 04 2011, 12:54 | |
| Na susitiksime :) Tikiuosi ( taip ir bus ) gerai praleisime laiką | |
|
| |
Gintare Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : German shepherd & Bernese mountain dog Pranešimų skaičius : 554 Amžius : 31 Miestas : Klaipėda
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Kv. 21 04 2011, 00:30 | |
| buvo fain;D bus foto...terorizuosim Andre :D | |
|
| |
ivetaaa1 Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Kv. 21 04 2011, 01:06 | |
| Ačiū visiems labai! Neskaitant visų kelionėj patirtų "nuotykių" viskas buvo super, man patiko! Laukiam Andrės foto | |
|
| |
ManGusta Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Chinese Crested Pranešimų skaičius : 513
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Kv. 21 04 2011, 01:54 | |
| Jooo, foto tai greit keliat čia :DDD | |
|
| |
ivetaaa1 Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Kv. 21 04 2011, 01:57 | |
| Mano foto jau yra FB, Andre paskubėk :DD | |
|
| |
Gabija Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Mittelschnauzer and zwergschnauzer Pranešimų skaičius : 569 Amžius : 28 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Kv. 21 04 2011, 02:09 | |
| Andre | |
|
| |
Ruta Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Mopsas Pranešimų skaičius : 428 Amžius : 29 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Kv. 21 04 2011, 02:23 | |
| Tobulas meet, ačiū žmonės ! | |
|
| |
Emilija.B Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Labradoro retriveris Pranešimų skaičius : 364 Amžius : 26 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Kv. 21 04 2011, 02:48 | |
| Aciu uz nerealu meet'a | |
|
| |
ivetaaa1 Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Kv. 21 04 2011, 02:56 | |
| Tikrai fainai buvo, net negaila tų 47Lt išleistų ant autobuso.. :DDDDDDD Dabar dažniau pasivaidensiu, tik jau ne vienai dienai | |
|
| |
Karolina98 J
Tavo auginama šuns veislė : Šeltis Pranešimų skaičius : 16 Amžius : 26 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Kv. 21 04 2011, 04:50 | |
| Aciu uz puiku meet'a :) visiems, kurie jame buvo Nors man tas meet'as buvo pirmas, taciau labai saunus Iveta-jo, manau tau tikrai negaila tu 47lt tokiam meet'ui ;D p.s. man ir nebutu gaila | |
|
| |
Karolina98 J
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Kv. 21 04 2011, 04:51 | |
| Ir dar laukt foto reik Isprotesiu ;DDD | |
|
| |
Karolina98 J
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Kv. 21 04 2011, 04:53 | |
| p.s. Iveta , bet tu ir pavarai ;D jau i fb spejai foto isikelt | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje | |
| |
|
| |
| JH susitikimai Vilniuje | |
|