| JH susitikimai Vilniuje | |
|
+42Emilija.B Ursule Karolina ir Evelina UgneWinner karyncikas ivetaaa1 dausteja Juste Gabija auguste Monika_DHI goldzius gab1 zix Miliukea roske Aivita Monika pineapple juste0909 ciliukas Roberta. Rūč. canis Laura* ladydog Ersa kamyzaz Kia Dogyyy Emma12341 miglut Ruta Shiba55 airutis000 Gintare Geiste ManGusta GieE...>> KaroJH marceborzoi Liw 46 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
ladydog Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Cvergšnauceriai (juodi su įsidabriu) ir Mitelšnauceriai (pipirai su druska) ir Berno Skalikas Pranešimų skaičius : 653 Amžius : 33 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Kv. 01 04 2010, 10:56 | |
| | |
|
| |
marceborzoi Administratorius
Tavo auginama šuns veislė : PBGV, Zwergschnauzers Pranešimų skaičius : 2742 Amžius : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Kv. 01 04 2010, 17:56 | |
| Geeeras Fainos fotkės | |
|
| |
Tavo auginama šuns veislė : PBGV, Zwergschnauzers Pranešimų skaičius : 2742 Amžius : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Kv. 01 04 2010, 21:54 | |
| Tai ryt kelintą tinkamės? Kokią 14val. tinka? | |
|
| |
ladydog Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Cvergšnauceriai (juodi su įsidabriu) ir Mitelšnauceriai (pipirai su druska) ir Berno Skalikas Pranešimų skaičius : 653 Amžius : 33 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Kv. 01 04 2010, 22:21 | |
| Man tinka , mes 3 val būsim | |
|
| |
Kia Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : irish soft coated wheathen terrier & shih tzu Pranešimų skaičius : 462 Amžius : 24 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Kv. 01 04 2010, 22:22 | |
| Man tai tinka | |
|
| |
Ruta Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Mopsas Pranešimų skaičius : 428 Amžius : 29 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Pen. 02 04 2010, 02:21 | |
| Aš tai net nežinau, nelabai patogu , geriau anksčiau. Bet viena nenoriu čia griaut visų planų , taigi bus gerai ir popiet . Nors dar nežinau ar tikrai ateisiu ... | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Pen. 02 04 2010, 03:57 | |
| Tik reik žiūrėt ar nelis lietus rytoj Rūta, tai gali atvaryt ir anksčiau, kokią 13val. Tada bent jau dviese pabūtumėm kol kas Jei kažkas norės atvaryt anksčiau arba vėliau ir pan., tai skambinkit man- aš jūsų nepaliksiu vienišų- bet kada ateisiu +37067414676 | |
|
| |
Ruta Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Mopsas Pranešimų skaičius : 428 Amžius : 29 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Pen. 02 04 2010, 04:02 | |
| | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Pen. 02 04 2010, 04:24 | |
| Imk Ferdę | |
|
| |
ladydog Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Pen. 02 04 2010, 04:29 | |
| Na mes atvyksim 3 h | |
|
| |
Ruta Junior handler
| |
| |
ladydog Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Pen. 02 04 2010, 05:13 | |
| Na mes su motina atsivešime 2 cvergus, nes poto kaip Rūta minėjo tenka laikyt šunis. O ką darysime jei lys lietus? | |
|
| |
Ruta Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Pen. 02 04 2010, 05:53 | |
| - ladydog rašo:
- Na mes su motina atsivešime 2 cvergus, nes poto kaip Rūta minėjo tenka laikyt šunis. O ką darysime jei lys lietus?
Nežinau, bent aš jei matysiu , kad lis tikriausiai nevarysiu , o jei jau būnant užklups lengvas lietutis, tai galėsime pasislept po skečiais (Nepamirškit ryt jų pasiimti ) o jei jau didesnis, tai namo varysim. Bent taip aš su savo Ferde | |
|
| |
ladydog Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Pen. 02 04 2010, 15:09 | |
| Aš manau nelys stipriai, tiesiog susiniaukę bus. | |
|
| |
miglut Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Mopsas Pranešimų skaičius : 252 Amžius : 32 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Pen. 02 04 2010, 15:26 | |
| Mes planuojam buti ten apie 13.00 val(Agne, Monika, Rusne ir as ) ,Bet ka as zn,oras tai nelabi koks,pas mane tai visa ryta lyja... | |
|
| |
Kia Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : irish soft coated wheathen terrier & shih tzu Pranešimų skaičius : 462 Amžius : 24 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Pen. 02 04 2010, 15:58 | |
| pas mus tai nelabai lyja,tik apsiniauke | |
|
| |
Ruta Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Pen. 02 04 2010, 16:05 | |
| Dulkia toks lengvas lietus . Šeip nekoks oras, nežinau ar varysim, dar nesugalvojau Nes taip pakankamai vėsu lauke , bet aš tai kažkodėl noriu ten varyt | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Pen. 02 04 2010, 16:08 | |
| Dabar tai nelyja, tik šlapia dar, bet gal per porą valandų dar išlys saulutė. Migle, tai jei jūs 13val. ateisit, tai ir aš atvarysiu 13. | |
|
| |
KaroJH Junior handler
Pranešimų skaičius : 235 Amžius : 32 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Pen. 02 04 2010, 16:11 | |
| - marceborzoi rašo:
- Dabar tai nelyja, tik šlapia dar, bet gal per porą valandų dar išlys saulutė. Migle, tai jei jūs 13val. ateisit, tai ir aš atvarysiu 13.
Mes su Rūč irgi 13h būsim | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Pen. 02 04 2010, 16:27 | |
| | |
|
| |
miglut Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Mopsas Pranešimų skaičius : 252 Amžius : 32 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Pen. 02 04 2010, 16:43 | |
| Manau pasiimk,nes tau gi netoli ten :) | |
|
| |
ladydog Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Pen. 02 04 2010, 16:44 | |
| Aš irgi du atvešiu Tik sulaukit mūsų Turim siurprizų | |
|
| |
Ruta Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Pen. 02 04 2010, 16:47 | |
| Nepamirškit pasiimt skėčių, dėl viso pikto | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Pen. 02 04 2010, 16:48 | |
| Okė. Reik tik sugalvot ką apsirengt tokiu oru... Botų tai aš neturiu | |
|
| |
Ruta Junior handler
| |
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje | |
| |
|
| |
| JH susitikimai Vilniuje | |
|