| JH susitikimai Vilniuje | |
|
+42Emilija.B Ursule Karolina ir Evelina UgneWinner karyncikas ivetaaa1 dausteja Juste Gabija auguste Monika_DHI goldzius gab1 zix Miliukea roske Aivita Monika pineapple juste0909 ciliukas Roberta. Rūč. canis Laura* ladydog Ersa kamyzaz Kia Dogyyy Emma12341 miglut Ruta Shiba55 airutis000 Gintare Geiste ManGusta GieE...>> KaroJH marceborzoi Liw 46 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
ladydog Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Cvergšnauceriai (juodi su įsidabriu) ir Mitelšnauceriai (pipirai su druska) ir Berno Skalikas Pranešimų skaičius : 653 Amžius : 33 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Pir. 29 03 2010, 23:57 | |
| Nežinau kaip Jums, bet man viena foto patinka kur aš su Ferde ir ji ten labai gražiai stovi | |
|
| |
Ruta Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Mopsas Pranešimų skaičius : 428 Amžius : 29 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Antr. 30 03 2010, 00:19 | |
| | |
|
| |
Laura* Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Pekinas Pranešimų skaičius : 197 Amžius : 27 Miestas : Šiauliai
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Antr. 30 03 2010, 01:39 | |
| | |
|
| |
ladydog Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Cvergšnauceriai (juodi su įsidabriu) ir Mitelšnauceriai (pipirai su druska) ir Berno Skalikas Pranešimų skaičius : 653 Amžius : 33 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Antr. 30 03 2010, 02:06 | |
| | |
|
| |
Emma12341 Professional handler
Tavo auginama šuns veislė : 2 dobermanai, cvergšnauceris Pranešimų skaičius : 1480 Amžius : 26 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Antr. 30 03 2010, 02:29 | |
| Biškį per daug įsitempus atrodo Nereikia įsitempt taip mopsams. Tuoj Vanilla užaugs iš Ferdės | |
|
| |
Ruta Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Mopsas Pranešimų skaičius : 428 Amžius : 29 Miestas : Vilnius
| |
| |
ladydog Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Antr. 30 03 2010, 03:15 | |
| Tai, kad kojos neištemptos, o stovi tiesiai kaip ir reikia galūnės - I Nežinau aš tų mopsų, bet man atrodo ji čia idealiai kažkodėl | |
|
| |
Dogyyy Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Shiba inu Pranešimų skaičius : 559 Amžius : 31 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Antr. 30 03 2010, 19:40 | |
| Rytoj 11h didelėje pievelėje prie Udraitės bus JH meet`as :D Atvykit kas norit, galit. Laukiami visi | |
|
| |
Tavo auginama šuns veislė : 2 dobermanai, cvergšnauceris Pranešimų skaičius : 1480 Amžius : 26 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Antr. 30 03 2010, 19:56 | |
| | |
|
| |
ladydog Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Antr. 30 03 2010, 19:59 | |
| Lašinukai | |
|
| |
ladydog Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Antr. 30 03 2010, 20:00 | |
| - Dogyyy rašo:
- Rytoj 11h didelėje pievelėje prie Udraitės bus JH meet`as :D Atvykit kas norit, galit.
Laukiami visi
Andre rytoj tai kovo 31d.? | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Antr. 30 03 2010, 20:02 | |
| Taip (Atsakau už ją) | |
|
| |
| |
| |
ladydog Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Antr. 30 03 2010, 20:03 | |
| | |
|
| |
miglut Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Mopsas Pranešimų skaičius : 252 Amžius : 32 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Antr. 30 03 2010, 20:14 | |
| Kaip anksti ;// O kurioj čia vietoj maždaug,kokia stotelė šalia yra? | |
|
| |
Ruta Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Antr. 30 03 2010, 20:16 | |
| Kas dar atvarys , kam dar pranešta ? | |
|
| |
miglut Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Mopsas Pranešimų skaičius : 252 Amžius : 32 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Antr. 30 03 2010, 20:25 | |
| Jau radau kurioj čia vietoj,jei nesusipainiojau tai čia ta pati vieta kur ir praeitą kartą buvo meetas ;D | |
|
| |
Ruta Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Antr. 30 03 2010, 20:26 | |
| Jei jau darom susitikimą, tai reikia atsinešt maisto (Pastarieji 2 susitikimai buvo dėl to ir nelabai geri reik mokytis iš klaidų ) Jei mano šeima nesuvalgys visų , aš atnešiu sausainių | |
|
| |
ladydog Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Antr. 30 03 2010, 20:53 | |
| O iš kur Migle varysi? Kokio rajono? Jei atvyktum iki karoliniškių st. paimtume nuo teneis tave ir pavežėtume | |
|
| |
ladydog Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Antr. 30 03 2010, 20:54 | |
| Nežinau gal karštų butikų padarysiu jei kas valgys | |
|
| |
miglut Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Antr. 30 03 2010, 21:19 | |
| As iš Jeruzalės važiuoju,tai man tas pats gaunasi tada,nes aš su truliku išlipu narbuto st ir nueinu jau tada ,gal dar Rūtą pakeliui sutiksiu ;) Aš galiu saldainių nupirkti,bet jei tik kioską pakeliui rasiu ;D nekokia kulinarė iš manęs... | |
|
| |
Dogyyy Junior handler
Tavo auginama šuns veislė : Shiba inu Pranešimų skaičius : 559 Amžius : 31 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Antr. 30 03 2010, 21:30 | |
| Lipti lauk Narbuto arba laisvės st. Į laisvės st. važiuoja 1 3 9 11 16 18 18A (<----troleibusai )(autobusai----->)7 21 22 23 49 54 55 Į Narbuto st. važiuoja 1 3 7 8 9 19 (<----troleibusai) (autobusai----->)30 32 47 49 Kur toliau eiti manęs neklauskit Aš irgi kokių sausainių atsinešiu :D Bet reikia kažką ir gert atsinešt Jeei kimšim sumuštinius, sausainius, tai dar šiknos užsiklijuos Gal kas termosą turi ? Be to ryt šiltą ir gražu orą praneša | |
|
| |
miglut Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Antr. 30 03 2010, 22:37 | |
| Tai dv tada šašlykų pasikepam?a? ;DD Aš atnešiu termosiuką.bet jis toks mokyklinis ir mažiukas,tai jei kas turit dar vieną irgi atsineškit,juoda arbata tiks? ;D | |
|
| |
Ruta Junior handler
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Antr. 30 03 2010, 23:02 | |
| - miglut rašo:
- Tai dv tada šašlykų pasikepam?a? ;DD Aš atnešiu termosiuką.bet jis toks mokyklinis ir mažiukas,tai jei kas turit dar vieną irgi atsineškit,juoda arbata tiks? ;D
Aš ir termosą turiu , bet jis toks keistas, kartais praleidžia arbatėlę (kartą tarp knygų išbėgo ) , na pažiūrėsiu gal tada ir aš paimsiu. Žiūriu sausainių jau visai mažai liko Nieko , dar ką sugalvosiu gal , na žodžiu, svarbiausia visos ką nors atsinešam ir bus ok | |
|
| |
canis Junior handler
Pranešimų skaičius : 137
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje Antr. 30 03 2010, 23:16 | |
| o kodel Jus visad taip anksti susibegat? | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: JH susitikimai Vilniuje | |
| |
|